2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2023. Március 21. 20:49, kedd | Kzélet
Forrás: Refresher

A szuperolcsó Action megnyitja harmadik üzletét Szlovákiában

A szuperolcsó Action megnyitja harmadik üzletét Szlovákiában

Az üzletlánc fokozatosan kíván üzleteket nyitni Szlovákia egész területén. Jelenleg kettő, de hamarosan három üzletbe szállítanak majd árut a közvetlen Pozsony előtt található raktárukból.

A meglehetősen olcsó árucikkeket kínáló Action üzletlánc harmadik üzletét nyitja Szlovákiában. Március elején már nyitottak két boltot Pozsonyban. A két fővárosi üzlethez csatlakozik egy harmadik Zólyom városában. A hivatalos megnyitót az üzlet honlapján erősítették meg.

Ezentúl a fővároson kívül élők is élvezhetik az Action által kínált árucikkeket. Az üzlet a Klokan bevásárlóközpontban nyílik, az Obchodná utcában. Így Zólyom lesz az első város, ahol Pozsonyon kívül találhatunk majd Action üzletet. A boltok száma várhatóan növekedni fog Szlovákia más részein is. A hírt a cég szlovákiai és csehországi vezérigazgatója, Petr Juliš erősítette meg a Refresher-nek adott interjújában.

Sikeres nyitás Pozsonyban

Nagy feltűnést keltett az első pozsonyi üzlet megnyitása. Az emberek nagy tömegekben vásároltak, és már az első napon gondot okozott az alkalmazottaknak, hogy gyorsan pótolják a polcokon a hiányzó árut.

Az Action a hétköznapi háztartási cikkek, ruhák és édességek széles választékával vonzza a vásárlókat. A szlovák piacon olyan üzletekkel versenyez, mint a Pepco, a Kik és a Tedi. Üzleteikben több mint 1500 terméket találnak a vásárlók 1 eurónál olcsóbban, és a termékek túlnyomó többsége 5 eurónál is kevesebbe kerül.

Forrás: refresher.sk

Címkék: Action, Zólyom

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 09. 17:35, kedd | Kzélet

A 2023/2024-es tél volt a legmelegebb 1931 óta

A meteorológusok az átlagosnál kivételesen melegebbnek minősítik az elmúlt telet.

2024. Április 04. 09:06, csütörtök | Kzélet

Véget ért a második forduló előtti kampány

Szerda (április 3.) éjfélkor véget ért a szlovákiai elnökválasztás második fordulójának választási kampánya, és moratórium lépett érvénybe. Ebben az időszakban az elnökjelöltek nem kampányolhatnak.

2024. Április 03. 09:01, szerda | Kzélet

Korčok és Pellegrini támogatják, hogy Szlovákia EU- és NATO-tag maradjon

Peter Pellegrini és Ivan Korčok elnökjelöltek amellett voksoltak, hogy Szlovákia továbbra is tag maradjon az Európai Unióban és a NATO-ban.

2024. Március 22. 09:56, péntek | Kzélet

Péntekig kérvényezhető a szavazói igazolvány

Meghatalmazott személy is átveheti az igazolványt.