2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2020. Október 02. 11:35, péntek | Kultúra
Forrás: MTI, atempo

Visszatér az AC/DC!

Visszatér az AC/DC!

Már a világhírű ausztrál rockbanda is megerősítette a hírt. Az elmúlt hetekben már sejteni lehetett valamit, hiszen a rockzenekar saját médiacsatornáin, valamint több hirdetésben is jelezte, hogy valami készül.

A mostani csapat maradt a hat évvel ezelőtti felállás szerint. További jó hír a rajongóknak, hogy az összeborulás egy teljesen új lemezzel is meg lesz spékelve. A „PWR UP” címmel futó egyesülés legfontosabb eleme minden kétséget kizáróan Brian Johnson, a banda énekese. A Johnson immáron negyven éve az AC/DC tagja, egészen pontosan Bon Scott halála óta. Az elmúlt négy évben azonban ő sem vett részt a csapat életében, a Guns n Roses énekese, Axl Rose ugrott be helyette. Johnson halláskárosodása miatt állt le a turnézással.

Az énekes mellett természetesen visszatér Phil Rudd dobos, akit 2015-ben kábítószer-birtoklás miatt ítéltek el, valamint Cliff Williams basszusgitáros, aki 2016-ban vonult vissza. Mellettük természetesen ott van a fedélzeten Angus Young gitáros, az egyetlen még élő az 1973-as alapítók közül, valamint a másik gitáros, Stevie Young is - írta a New Musical Express (nme.com).

Ez az ötös készítette az AC/DC eddigi utolsó (sorrendben tizenhetedik), 2014-es stúdióalbumát, a Rock or Bust-ot.

Bennfentes pletykák szerint ez lesz az együttes utolsó zenei anyaga, ezt Dee Snider, a bandatagokkal jó kapcsolatot ápoló Twisted Sister-frontember erősítette meg. Állítása szerint az album kész, már az utómunkálatok zajlanak. Eredetileg már meg is jelenítették volna a lemezt, a koronavírus okozta világjárvány azonban keresztbe tett az AC/DC terveinek.

infocsallóköz.sk / ATEMPO.sk / MTI

Címkék: ACDC, album, rockzene

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.

2024. Április 20. 18:36, szombat | Kultúra

Újabb fellépőkkel bővült Gombaszög zenei kínálata

Már csak néhány napig tart a kedvezményes tavaszi jegyvásár, így készítettünk egy kis kedvcsinálót azoknak, akik még nem váltottak bérletet Gombaszögre, a nyár legnagyobb bulijára.

2024. Május 03. 10:38, péntek | Helyi

Somorja: Májustól már online is meg lehet vásárolni a parkolókártyákat

Májustól Somorja városa is csatlakozott a ParkDots.com parkolási alkalmazáshoz, amely többek között Pozsony, Kassa, Érsekújvár és Dunaszerdahely lakosai számára is elérhetővé teszi az online parkolási rendszert.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.