2024. október 22, kedd - Előd

Hírek

2024. Május 03. 10:38, péntek | Helyi
Forrás: Samorin.sk

Somorja: Májustól már online is meg lehet vásárolni a parkolókártyákat

Somorja: Májustól már online is meg lehet vásárolni a parkolókártyákat

Májustól Somorja városa is csatlakozott a ParkDots.com parkolási alkalmazáshoz, amely többek között Pozsony, Kassa, Érsekújvár és Dunaszerdahely lakosai számára is elérhetővé teszi az online parkolási rendszert.

Ennek köszönhetően mostantól online-parkolókártyát is lehet vásárolni Somorján.

A somorjai online parkolási rendszer üzemeltetőjének kiválasztásakor az egyik fontos szempont az volt, hogy a rendszer egyszerű legyen a felhasználók számára. A ParkDots alkalmazás használata regisztrációt igényel, majd a rendszer végigvezeti az új felhasználót a parkolókártya kiállításához szükséges összes lépésen.

Az Area Šamorín, s.r.o. nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a rendszer szlovák és magyar nyelven is elérhető legyen. A parkolókártya megvásárlásakor ügyelni kell a megfelelő kártyatípus kiválasztására, valamint arra, hogy a szükséges dokumentumok - a felhasználó személyi igazolványa és a jármű műszaki engedélyének másolata - feltöltődjenek a rendszerbe. A rendszer ezután egy linket küld a felhasználó e-mail címére, amelyen keresztül a felhasználó fizethet a kártyáért. A fizetés történhet bankkártyával, banki átutalással vagy a Google Pay és Apple Pay alkalmazásokon keresztül.

További fontos változás, hogy májustól a parkolókártyákat és a parkolójegyeket online ellenőrzik, így a sofőröknek nem kell többé a kocsi ablakába tenniük azokat.

Azok, akik továbbra is a hagyományos módon szeretnék megvásárolni a parkolókártyájukat, személyesen igényelhetik azt az Area Šamorín, s.r.o. Pozsonyi úti székhelyén, minden munkanapon 7.30 és 15.30 között.

Forrás: samorin.sk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 21. 14:25, hétfő | Helyi

A Komáromi Erődben találkozik Fico, Orbán és Vučič

A vezetők kedden Komáromban az Európába irányuló illegális migráció megállítására irányuló innovatív megoldásokról is tárgyalnak.

2024. Október 04. 11:35, péntek | Helyi

Lemond miniszteri posztjáról Zuzana Dolinková

Kritizálta többek közt a kormány konszolidációs intézkedéseit.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Július 30. 11:01, kedd | Helyi

DS: Tervezett áramszünet várható a jövő héten

2024. augusztus 06-án, az elosztórendszer létesítményein vagy azok védelmi sávjaiban tervezett munkálatok miatt áram nélkül maradnak egyes utcák Dunaszerdahelyen.