2024. május 11, szombat - Ferenc

Hírek

2021. Szeptember 29. 02:18, szerda | Sport
Forrás: NSO / YouTube

A Real Madrid otthon kapott ki az ismeretlen moldovai csapattól

A Real Madrid otthon kapott ki az ismeretlen moldovai csapattól

A Real Madrid 2-1-es vereséget szenvedett a moldovai Sheriff Tiraspol csapatától a BL-csoportmérkőzések második fordulójában.

A mérkőzés a papírforma szerint kezdődött, a félidő feléig a madridiak uralták a pályát. A 17. percben a vendégek kapusának kellett hatalmasat védenie, hogy a mérkőzés gól nélküli maradjon. A 24. percben aztán jött a hidegzuhany: egy beadás után az üzbég Yakhshiboev a madridiak kapujába fejelt. Sőt, a 31. percben Courtois hibája után majdnem megduplázta előnyét a moldovai csapat. Nem sokkal később Eden Hazard lövését hárította a Sherrif kapusa, a kipattanót pedig Nacho kihagyta. Hiába alakította ki a helyzeteket a királyi gárda, nem tudott betalálni az első félidőben.

Érdekesség, hogy ez volt Benzema 50. hazai mérkőzése a BL-ben a Real Madridban, az ezt megelőző 49 találkozón 35-ször talált be. Szintén vele kapcsolatos, hogy ez volt a francia 17. BL-idénye, amelyben gólt szerzett, amivel egyéni csúcstartó.

A második félidőben tovább nyomott a Real, de a kis moldovai csapat hősiesen kitartott. A 63. percben azonban kiengedett a védelem, és Vinícius Juniort már csak buktatni tudták. A VAR analízise után a játékvezető büntetőt ítélt, amelyet Benzema gólra is váltott. 1-1.

A győztes gólt azonban nem a királyiak szerezték. A vendégek luxemburgi légiósa, Sebastian Thill a 90. percben 18 méterről kilőtte a felső sarkot. A 92. percben a korábbi Vidi-légiós, Boban Nikolov is pályára lépett. 1–2

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.