2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2023. Február 22. 21:09, szerda | Sport
Forrás: Cas.sk

A Real Madrid hátrányból söpörte le a pályáról a Liverpoolt

A Real Madrid hátrányból söpörte le a pályáról a Liverpoolt

A Real Madrid futballistái 5:2-re nyertek a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének nyitókörében a Liverpool otthonában.

A címvédő az első negyedóra után 0:2-es hátrányban találta magát a tavalyi döntő visszavágóján, de a szünet előtt egyenlített, majd ezt követően újabb három góllal gondoskodott a csodás fordulatról. A Stanislav Lobotkával felálló SSC Napoli 2:0-ra nyerte meg a másik keddi mérkőzést az Eintracht Frankfurt otthonában. A szlovák középpályással kezdődött az első SSC-gólt megelőző akció, a találatot Victor Osimhen szerezte. Később Giovanni Di Lorenzo állította be a végeredményt. A német egyesület kétgólos hátránnyal utazhat a visszavágóra Olaszországba.

Két európai óriás csapott össze az Anfielden, együtt húsz címmel rendelkeznek a legrangosabb versenyben (14:6 a Realnak). Salah már a 4. percben megtalálta Nunezt a tizenhatoson belül, aki okosan verte Courtoist. Tíz perccel később a Real kapusa nem kezelte le tökéletesen Valverde átadását, a labda egyenesen a felzárkózó Salah elé pattant, az egyiptomi csatár pedig a félig üres kapuba küldte azt.

A Real azonban gyorsan magához tudott térni a kétgólos hátrányból, a 21. percben Vinicius Junior átlövésével javította az állást. Alabát ezt követően sérülés miatt le kellett hozniuk, ennek ellenére Vinicius Junior újabb pontos találatával még a szünet előtt egyenlíteni tudott a madridi egyesület. A hazaiak keserédes szájízzel vonultak szünetre a kétgólos előny elvesztése miatt, de ez még korántsem volt minden. A 47. percben Modrič adott a labdát Militao-nak, aki Alisson kapujába fejelte a játékszert - 2:3. Az 55. percben már 2:4 volt az állás, amikor Benzema volt eredményes. A 67. percben a francia csatár beállította a 2:5-ös végeredményt. A vendégek a meccs megőrizték előnyüket, és jelentősen közelebb kerültek a negyeddöntőbe jutáshoz.

A visszavágókra március 15-én kerül sor.

Forrás: cas.sk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.

2024. Április 04. 09:29, csütörtök | Sport

Győzött a Boston és bebiztosította a hazai pálya előnyét az NBA rájátszásában

A Celtics megszerezte szezonbeli 60. győzelmét.

2024. Március 22. 09:34, péntek | Sport

Szívműtéten esett át Peter Sagan

Sagan szokatlanul magas pulzussal - abnormális tachikardiás epizóddal - küszködött februárban egy hegyikerékpár-versenyen a spanyolországi Chelve-ben.