2024. május 11, szombat - Ferenc

Hírek

2021. Július 05. 17:47, hétfő | Bulvár
Forrás: Daily Mail

A lány, aki szőrösebb, mint a barátja

A lány, aki szőrösebb, mint a barátja

A húszéves Barbara Hovermale egy érdekes történettel próbálja lerombolni a külsővel kapcsolatos előítéleteket és elvárásokat. A lány mindig is utált borotválkozni, ezért úgy döntött, többet nem is teszi.

A Daily Mail cikke szerint a lány már 9 éves korától használta a borotvát, és annak ellenére, hogy ki nem állhatta a procedúrát, félt attól, hogy társai kicsúfolják majd. Később mégis összeszedte bátorságát: először a hónaljszőrét hagyta meg, ma pedig már a lábához sem nyúlna többé pengével. Barbara egy fiú miatt kezdett el anno borotválkozni, de mostanra már olyan barátja van, aki elfogadja olyannak, amilyen. Sőt, támogatja őt és teljesen ráhagyja, hogy mit csinál a saját testével. Barátjának köszönhetően Barbara önbizalma nagyot nőtt és ez erőt adott neki abban, hogy történetével rámutasson az önelfogadás fontosságára.

Egyikünk sem tökéletes, de mégis szégyenkezünk egymás előtt. Barbara erre szeretne rámutatni azzal, hogy TikTok profiljára gyakran tölt fel videókat testi tökéletlenségeiről. A lánynak rengeteg követője van a szociális hálókon és hála a videóknak az emberek egyre bátrabbak és boldogabbak a saját bőrükben. „Úgy érzem, végre nagyon jó a kapcsolatom saját magammal. Amikor benézek a tükörbe, tényleg büszkének érzem magam,” mondta a nem mindennapi lány.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Május 03. 10:38, péntek | Helyi

Somorja: Májustól már online is meg lehet vásárolni a parkolókártyákat

Májustól Somorja városa is csatlakozott a ParkDots.com parkolási alkalmazáshoz, amely többek között Pozsony, Kassa, Érsekújvár és Dunaszerdahely lakosai számára is elérhetővé teszi az online parkolási rendszert.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.