2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2022. Február 21. 23:15, hétfő | Sport
Forrás: samorin.sk

Vívó Világkupa: Somorja csapatban a 11.helyezést érte el

Vívó Világkupa: Somorja csapatban a 11.helyezést érte el

Spanyolországban szervezték hétvégén a vívó junior Világkupát, amelyen a somorjai sportolók összetettben a 11. helyezést érték el, legjobb egyéni eredménnyel pedig Pirk Ákos büszkélkedhet.

A sabadell-i versenyre összesen öt somorjai vívó utazott el: Fazekas Árpád, György Bendegúz, Lančarič Braňo, Pirk Ákos és Sármány Zoltán. A már említett Pirk Ákos egyedüliként jutott be a legjobb 64 közé, így ő már biztosan képviselheti Szlovákiát a következő EB-n, ill. VB-n. Rajta kívül Fazelas Árpád, György Bendegúz és Leo Kuchta lesz ott a junior kategóriában Újvidéken az Európa-bajnokságon, majd áprilisban Dubajban a világbajnokságon. Braňo Lančarič mindkét eseményen a kadétok között fog indulni. ,,Jól sikerült a hétvége. Elégedett vagyok. Elértem, amiért Sabadellbe utaztam. Sikerült olyan eredményt elérni, hogy ott lehessek az EB-n és a VB-n,” mondta Pirk Ákos.

Sabadellben 175 induló közül Pirk Ákos 64., Fazekas Árpád 65., Sármány Zoltán 68., Braňo Lančarič 96. és György Bendegúz 99. Lett.

A hírről a samorin.sk városi portál adott tájékoztatást.

Címkék: somorja, vívás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.