2024. április 24, szerda - György

Hírek

2022. Június 16. 23:02, csütörtök | Sport
Forrás: samorin.sk

Visszatért Gavlider Alex, aki Somorja legjobb sportolója lett 2021-ben

Visszatért Gavlider Alex, aki Somorja legjobb sportolója lett 2021-ben

Alex egy vállsérülés miatt volt kénytelen kihagyni az elmúlt hónapok versenyeit. Az összefoglaló a samorin.sk városi portálon jelent meg.

A somorjai Kajak Canoe Klub versenyzői a hétvégén a Komáromi Nagydíjon vettek részt. Számunkra azonban nem csak egyszerű verseny volt. Hosszú idő után Somorja város 2021-es legjobb sportolója Gavlider Alex is harcba szállt.

A tizennégy éves kajakos kénytelen volt több hónapot kihagyni. ,,Vállfájdalmak gyötörtek. Nagyon sokáig nem terhelhettem, a versenyeken a klubot mint szurkoló támogattam. Csak három hete végezhetek teljes mértékű munkát. Örülök, hogy a vállam bírja a terhelést,” mondta Gavlider Alex. ,,Jó jel, hogy a tavalyi évhez képest jobb időket megyek. Azt azonban érzem, hogy még hiányzik az erő,” zárta le Somorja város 2021-es legjobb sportolója.

A KCK versenyzői Komáromban öt elsőséget (Kočišová Diana és Végh Tamás kétszer, Stehlík Vivien), egy második (Stehlík Vivien) és két harmadik helyet (Gavlider Alex, Fazekas Adrián) szereztek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.

2024. Április 04. 09:29, csütörtök | Sport

Győzött a Boston és bebiztosította a hazai pálya előnyét az NBA rájátszásában

A Celtics megszerezte szezonbeli 60. győzelmét.