2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. Október 06. 18:54, szerda | Bulvár
Forrás: cas.sk

Visszatér a t.A.T.u, de már rájuk sem ismernénk

Visszatér a t.A.T.u, de már rájuk sem ismernénk

Visszatérését tervezi a t.A.T.u nevű orosz formáció, amely a vöröshajú Lena Katina (37) és a lázadó külsejű Julia Volkovából állt. A duó majdnem húsz éve robbant be a köztudatba.

A visszatérést egy jövőre tervezett egész estés show koronázza majd meg, de színpadon csókolózásról diáklányruhában már szó sem lehet. A t.A.T.u-t ugyanis anno 2002-ben ez tette híressé, pontosabban a nagy port kavart daluk, az All The Things She Said videoklipje. Akkoriban a lányok alig lehettek 16-17 évesek, videójukban mégis kihívó iskolai uniformisban csókolóztak egymással. A sikert leszbikus kapcsolatuk éltette, amelyről később kiderült, hogy nem volt más, mint egy marketingfogás. A két hölgy ma már anyuka, persze külön-külön partnerektől. Közös útjuk 2011-ben ért véget, az azóta tartó nézeteltéréseiket csak idén nyáron tudták tisztázni.

Ezért is volt hatalmas sokk a rajongók számára, amikor a két hölgy bejelentette: jövőre egy nagyszabású show keretén belül újra összeáll a banda. Hogy a lányos imázzsal mi lesz, az egyelőre kérdéses. Húsz év sok idő, és míg Lena nem változott sokat, addig Julia-ra alig lehet ráismerni. A feketehajú kislány ugyanis a plasztikai beavatkozásoknak köszönhetően a felismerhetetlenségig torzította egyébként csinos arcát. Ezzel szemben Lena Katina – elkerülve a hasonló beavatkozásokat – alig változott valamit 2002 óta.

Címkék: tatu, zenekar

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 21. 11:28, vasárnap | Helyi

Állásbörzét szerveznek Dunaszerdahelyen

A dunaszerdahelyi Munka-, Szociális- és Családügyi Hivatal 2024. április 25-én, 9-től 13 óráig állásbörzét szervez a MOL arénában (Sport utca 4745/16a, Dunaszerdahely) - tájékoztatott a hivatal.