2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2023. Február 06. 10:00, hétfő | Kultúra
Forrás: tasr

Visszatér a Cirque du Soleil

Visszatér a Cirque du Soleil

Visszatér Szlovákiába a világhírű cirkusz, amely egyedülálló OVO produkcióját eddig 155 városban, 26 országban, több mint 7 millió nézőnek mutatta be.

A cirkusz az OVO rendkívül energikus produkciójával a biodiverzitás szépségét mutatja be, a rovarok színes világába kalauzolja a közönséget. A „főszereplők” között ott lesznek a hatalmas tücskök, a trambulinokon ugráló katicabogarak és a hálójában tekergő pók is, de mellettük még sok más rovar is rivaldafénybe kerül. A produkció egy több mint 100 tagú csapatból áll, köztük 52 akrobataművészből a világ 25 különböző országából. Az előadás egy felejthetetlen élményt nyújt, amelyet a lélegzetelállító jelmezek, a gyönyörű színpadi jelenetek és az élő zenei produkció tesz teljessé.

Az érdeklődők hét előadás közül választhatnak, amelyek során felfedezhetik a természet titkait. Az előadások 2023. október 19-22. között kerülnek megrendezésre, a helyszín a pozsonyi TIPOS Aréna - Ondrej Nepela téli stadion. A jegyek a www.vivien.sk és a Ticketportal oldalon vásárolhatók meg.

A Cirque du Soleil újradefiniálta a világ cirkuszról alkotott felfogását. A kanadai, montreali székhelyű szervezet világelsővé vált az élő szórakoztatás terén azáltal, hogy magával ragadó és világszínvonalú élményt nyújt nézőinek. A Cirque du Soleil valódi, emberi és befogadó módon kapcsolódik a közönséghez. 64 ország művésze kelti életre kreativitását a világ különböző színpadain, céljuk, hogy pozitív hatást gyakoroljanak az emberekre és a bolygónkra. Az évek során a Cirque du Soleil több mint 220 millió embert tudott inspirálni a világ több mint 70 különböző országában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 17. 10:49, szerda | Világ

Ezen a napon: Április 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2024. Április 17. 10:12, szerda | Életmód

A fogorvosok nem értenek egyet a fogászati segély eltörlésével

A kamara arra is rámutatott, hogy senki sem kommunikált velük az ellátások bevezetéséről vagy visszavonásáról.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.