2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2021. December 22. 21:14, szerda | Bulvár
Forrás: Youtube / Nyitókép: mandiner.hu / Bognár Beáta

Vélemény: nem sikerült valami acélosra a DK karácsonyi videóüzenete

Vélemény: nem sikerült valami acélosra a DK karácsonyi videóüzenete

Az „Igazából szerelem” című klasszikus mozi ihlette azt a videót, amelyben a Demokratikus Koalíció politikusai kívánnak boldog karácsonyt.

Eszünkben sincs firtatni a párt őszinte jószándékát, a kivitelezéssel azonban már gondok vannak. Gyurcsány Ferenc és pártja, a Demokratikus koalíció idei karácsonyi videója hiába nyúlt egy klasszikus marketingfogás és egy közkedvelt filmjelenet elegyéhez, a hatás – elsősorban a készítők profizmusának híján – elmaradt. A felvétel egyszerre kedves és bugyuta, egy kormányváltó, komoly erőtől pedig nem ezt várná az ember. A politikusokon látszik, hogy tájidegen számukra az egyébként komoly színészi kvalitásokat nem igénylő szerepkör, a háttérben szóló angol nyelvű Csendes éj pedig csak még inkább fokozza a szürreális élményt.

A karácsony a családról, a szeretetről szól. Egy olyan kisvideót csinálni, amelyben politikacsinálás közben figyelmeztetjük a, már egyébként is agyonkampányolt népet a karácsony politikamentességének fontosságára, nos, maradjunk annyiban, hogy nem valami hatékony. Arról nem is beszélve, hogy csak Vágó István arcán fedeztünk fel bármilyen érzelmet – a többiek baltaarccal vagy természetesnek egyáltalán nem mondható mosollyal szenvedték végig az alkotást.

- Félsz, hogy a politika felforgatja a családi ünneplést? Jönnek a fideszes rokonok, és nem szeretnél kerítéslebontó, rezsicsökkentés-gyűlölő sorosügynöknek tűnni, de azt is tudod, hogy Brüsszel csak egy város? Itt van pár tipp a DK politikusaitól, hogy túléld az ünnepeket:) Boldog karácsonyt kívánunk! - írta a a YouTubera feltöltött videó alá a DK elnöke, amelyben feltűnik a párt valamennyi politikusa, többek közt Dobrev Klára, Bősz Anett, Gy. Németh Erzsébet és Vágó István is feltűnik.

Akár viccesnek, akár kedvesnek szánták az üzenetet, ez most nem jött be. Amennyiben Ön, kedves olvasó-néző ezt másképp látja, azt kérem írja meg komment formájában.

Mindenkinek boldog, békés, és (tényleg) politikamentes ünnepeket kívánunk!
Bognár Bea

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.