2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2023. Március 07. 20:16, kedd | Sport
Forrás: Cas.sk

Vége Neymar szezonjának

Vége Neymar szezonjának

A brazil futballista, Neymar számára nagy valószínűséggel véget ért a mostani szezon. A PSG támadójára bokaműtét vár Dohában, ami miatt körülbelül három-négy hónapig nem léphet pályára.

Neymar kihagyja a Bajnokok Ligája szerdai, Bayern München elleni nyolcaddöntő visszavágóját, ahol a francia bajnok 1-0-s hazai vereséget szeretne behozni a bajorok ellen. Ráadásul hiányozni fog a párizsi csapat Ligue 1 idényének következő részében is, amelyben a címvédő nyolcpontos előnnyel áll az első helyen az Olympique Marseille előtt a 26. forduló után.

A 31 éves csatárnak február 19-én az OSC Lille elleni bajnoki mérkőzésen sérült meg a jobb bokája. Szalagszakadást szenvedett a vele szemben szabálytalankodó, Benjamin Andre-val való ütközésben. Neymart karrierje során többször is kínozták a bokájával kapcsolatos problémák. A tavalyi katari vb-n is megsérült a Szerbia elleni nyitómérkőzésen. Ezt követően csak a nyolcaddöntőben tért vissza a „kanárik” soraiba Dél-Korea ellen.

"Neymar jobb bokája többször is megsérült az elmúlt években. A legutóbbi, február 19-i ficam után a párizsi egészségügyi személyzet szalagműtétet javasolt a kiújulás nagy kockázatának elkerülése érdekében. Minden szakértő megerősítette a műtét szükségességét. A beavatkozást az elkövetkező napokban végzik el a dohai Aspetar Kórházban. Az edzésbe való visszatérése három-négy hónap múlva várható" - tájékoztatott a klub a sajtóközleményében.

Forrás: cas.sk
Borítókép: Wikimedia Commons / Kirill Venediktov

Címkék: Neymar

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.