2022. január 16, vasárnap - Gusztáv

Hírek

2020. Június 11. 14:00, csütörtök | Világ
Forrás: tasr

V4 kormányfői csúcstalálkozó

V4 kormányfői csúcstalálkozó

Igor Matovič (OĽaNO) miniszterelnök csütörtökön a visegrádi négyek (V4) miniszterelnökeinek találkozóján vett részt Csehországban.

Két munkaértekezletre került sor a csúcstalálkozón. „Az első témája a visegrádi négyek tagjai közötti koordináció lesz az Európai Tanács júniusi ülése előtt" - tájékoztatott a kormányhivatal sajtóosztálya.

A második értekezleten a miniszterelnökök a határok megnyitásával, az idegenforgalom megújításával, valamint a migrációs helyzettel és további aktuális kérdésekkel foglalkoznak.

Fotó:MTI

Címkék: V4

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 13. 18:49, csütörtök | Világ

Covid-tagadó bejegyzés miatt törölték egy lengyel párt facebook-fiókját

Hatalmas a botrány Lengyelországban, miután a legnagyobb közösségi platform törölte az ellenzéki Konföderáció párt profilját. Az ok egy Covid-tagadó bejegyzés közzététele volt.

2022. Január 13. 17:17, csütörtök | Világ

Oltásellenes tüntetők ostromolják a bolgár parlamentet

Többezren tüntettek Szófiában a törvényhozás épülete előtt. Az oltást és a korlátozásokat ellenző tömeg a kötelező egészségügyi igazolvány eltörlését követeli.

2022. Január 13. 08:00, csütörtök | Világ

USA: Úgy tűnik, mégis indul versenyjogi eljárás a facebook ellen

Legalábbis erre enged következtetni az a információ, miszerint az ügyet tárgyaló kerületi bíró a második, már módosított beadványt befogadta.

2022. Január 12. 20:13, szerda | Világ

Ezen a napon: december 12. – 144 éve született Molnár Ferenc

December 12.-én magyar vonatkozásban elsőre talán mindenkinek a II. Világháború és a Don-kanyarnál elszenvedett súlyos vereség ugrik be, mi legjelesebb eseményként mégis Molnár Ferenc születésnapját választottuk.