2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. Szeptember 04. 10:17, hétfő | Sport
Forrás: dunajskostredsky.sk

Uváček Patrik augusztusban is gyűjtötte az érmeket

Uváček Patrik augusztusban is gyűjtötte az érmeket

A tehetséges fiatal erőember, Uváček Patrik az elmúlt két hétvégét versenyszerűen töltötte. Méghozzá kimondottan jó eredményekkel! Egy arany és egy bronzéremmel tért haza!

A Szlovákiai Erős Emberek Szövetsége (SASIM) augusztus 19-én Liptószentmiklóson rendezte meg a Szlávok Kupát, ahol a helyi versenyzők mellett szerb, cseh, ukrán és horvát versenyzők is megmérkőztek a traktorhúzás (9 tonnás traktor húzása 20 méteres távon) versenyszámokban, deadlift (autó), két 150 kg-os bőrönd cipelése, 380 kg-os lengősúly cipelése, valamint további versenyszámokban (rönkök kirakodása pótkocsira, 80 kg-os súly emelése egy kézzel, homokzsák emelése stb.).

Az előző versenyen elszenvedett sérülése ellenére, amikor mindkét tenyeréről leszakadt a bőr, Patrik ötből négy számot megnyert, és ezzel aranyérmet szerzett. A fiatal erőember sikeréhez nagyban hozzájárult Őszi František edző és Perczel Tóni masszőr, akiknek a fiatal tehetség nagy köszönetét fejezte ki támogatásukért.

Patrik részt vett a Tátra Strongman 2023 versenyen Poprádon, ahol rendkívül erős nemzetközi képviselet volt jelen - a versenyzők között ott voltak a legerősebb franciák és csehek is.

Patrik barátja, Nagy "Cimet" István ott szenvedett veszélyes és kellemetlen sérülést, elszakadt a bicepsze - mondta a dunaszerdahelyi portálnak Patrik Uváček, aki mielőbbi gyógyulást kívánt sérült barátjának.

Az öt versenyszámból álló versenyen (150 kilogrammos vasrúd húzása, 165 kilogrammos bőrönd és 400 kilogrammos lengősúly cipelése, autóhúzás, 8 tonnás teherautó kötéllel való húzása) a tehetséges erőember ismét dobogóra állhatott.

Forrás: dunajskostredsky.sk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.