2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. November 11. 20:13, péntek | Helyi önkormányzati
Forrás: samorin.sk

Utolsó ülését tartotta a leköszönő képviselő-testület Somorján

Utolsó ülését tartotta a leköszönő képviselő-testület Somorján

A 2018 és 2022 között tevékenykedő testület tagjai utoljára ültek össze ebben az összeállításban, november 24-én ugyanis a október végi választásokon bejutott képviselők tartják majd nyitóülésüket.

Orosz Csaba polgármester megnyitóját követően került sor a legutóbbi ülésen elfogadott határozatok teljesítésének ellenőrzésére, majd Tóth Imre, a testület pénzügyi szakbizottságának elnöke értékelte a város idei költségvetésének teljesítését a III. negyedév tükrében. Ezt követően a testület elfogadta a 12/2022 számú, a köztisztaság és közrend védelméről szóló önkormányzati rendelet tervezetét, illetve bérleti jog átruházásáról, ingatlan bérbeadásáról és teherszerződés elfogadásáról döntött.

A képviselők közül hárman ebben a minőségükben tegnap utoljára vettek részt a testület ülésén. Bauer Edit 8, Czafik László 24, Tóth Imre pedig 20 évig volt a testület tagja. Leköszönt Pirk Ilona és Kovács Roland is, akik négy évig vettek részt a város irányításában. A plénum záró részében Orosz Csaba polgármester megköszönte a város és a közösség javára eddig kifejtett munkájukat.

Az új képviselő-testület 2022. november 24-én tartja alakuló ülését.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 17. 10:49, szerda | Világ

Ezen a napon: Április 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2024. Április 17. 10:12, szerda | Életmód

A fogorvosok nem értenek egyet a fogászati segély eltörlésével

A kamara arra is rámutatott, hogy senki sem kommunikált velük az ellátások bevezetéséről vagy visszavonásáról.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.