2024. május 11, szombat - Ferenc

Hírek

2023. Január 06. 14:53, péntek | Világ
Forrás: Nový čas

USA: Egy férfi kiirtotta az egész családját

USA: Egy férfi kiirtotta az egész családját

Egy Utah államban élő férfi lelőtte héttagú családját, ezt követően maga is öngyilkos lett. Az áldozatok közt 5 gyermek is volt.

A Utah állami Enoch kisváros rendőrei nyolc holttestet találtak egy családi házban, köztük egy négyéves gyermekét. A családért aggódó rokonok, barátok a hatóságok segítségét kérték. Enoch városának szóvivője elmondta, hogy a rendőrök három felnőttet és öt gyermeket találtak holtan a család otthonában; mindegyiküknek halálos lőtt sebei voltak.

"A bizonyítékok azt mutatják, hogy az elkövető öngyilkos lett, miután meggyilkolt hét másik embert a házban" - áll a város közleményében, amelyben a gyanúsított személy a 42 éves apa és férj, Michael Haight. Az áldozatok között ott volt a felesége, az édesanyja és a házaspár öt gyermeke – három lány és két fiú.

A rendőrség közölte, hogy nem keresnek nyomoznak más gyanúsított után a bűncselekménnyel kapcsolatban. Enoch egy körülbelül 7000 lakost számláló vidéki város, Utah állam délnyugati részén. Mintegy 3,5 órás autóútra helyezkedik el Salt Lake Citytől, az állam fővárosától.

Ez az állam a mormonok székhelye, amely egy konzervatív keresztény közösség. A vallás nagy hangsúlyt fektet a családra, de támogatja a többnejűséget is.

Forrás: cas.sk

Címkék: gyilkosság, usa, Utah

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 10:49, szerda | Világ

Ezen a napon: Április 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2024. Április 03. 09:26, szerda | Világ

114 éves korában elhunyt a világ legidősebb férfija

A Guinness Rekordok Könyvébe 2022 májusában került be.

2024. Március 13. 15:47, szerda | Világ

Meghalt a férfi, akit több mint 70 évig vastüdő tartott életben

Még életében elvégezte a jogi egyetemet.

2024. Február 28. 15:15, szerda | Világ

Ezen a napon: Február 28.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.