2024. április 24, szerda - György

Hírek

2022. Május 03. 23:31, kedd | Bulvár
Forrás: imDb

Újraindul a Jackass-sorozat a TV képernyőin

Újraindul a Jackass-sorozat a TV képernyőin

Knoxvillék akkora sikert arattak a Jackass: Forever című, utolsónak szánt egész estés filmmel, hogy a készítők az MTV-n futó széria felélesztése mellett döntöttek. Kérdés, hogy az eredeti gárda is ott lesz-e.

A Jackass Forever kritikai és anyagi sikerét követően a jelek szerint nem menthet meg minket semmi attól, hogy az ökörködés ne érkezzen még az eddigieknél is nagyobb volumenben, hiszen a Paramount Pictures azt tervezi, hogy feltámasztja az MTV egykori sorozatát a Paramount+ platformjára. Ezt, miszerint már fejlesztés alatt van a projekt, konkrétan a stúdió vezetője erősítette meg.

Azt nem tudni, hogy a Jackass Forever veterán szereplői (Johnny Knoxville, Steve-O, Chris Pontius, Dave England, Wee Man, Danger Ehren, Preston Lacy) közül bárki visszatérne a tévés iterációba, arra nagyobb esély van, hogy az újoncokkal (Jasper Dolphin, Rachel Wolfson, Sean “Poopies” McInerney, Zach Holmes, Eric Manaka) próbálnak majd kezdeni valamit, de egyelőre még rájuk sem érdemes mérget venni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 21. 11:28, vasárnap | Helyi

Állásbörzét szerveznek Dunaszerdahelyen

A dunaszerdahelyi Munka-, Szociális- és Családügyi Hivatal 2024. április 25-én, 9-től 13 óráig állásbörzét szervez a MOL arénában (Sport utca 4745/16a, Dunaszerdahely) - tájékoztatott a hivatal.