2024. április 24, szerda - György

Hírek

2023. Február 04. 20:23, szombat | Rendőrségi
Forrás: Refresher

Újabb tömegbaleset történt az északi D1-es autópályán

Újabb tömegbaleset történt az északi D1-es autópályán

Az északi D1-es autópálya mindkét irányban le lett zárva, ugyanis harminc autó ütközött össze egy tömegbaleset során. A résztvevők közül szerencsére senki nem sérült meg súlyosan.

A Tátra alatti autópálya jelenleg mindkét irányban le van zárva. A rendőrség a közösségi oldalán tájékoztatott, hogy miután átjárhatóvá vált az út egy nyolc autót érintő balesetet követően, a Csütörtökhely (Spišský Štvrtok) - Poprád szakaszon további 30 autó ütközött össze. A rendőrség tájékoztatása szerint az ütközések során nem történt súlyos sérülés. A tömegbaleset miatt más útszakaszokat is lezártak.

„A Šarpanectől Rakúsy - Tátraháza - Késmárk irányába vezető út az időjárási viszonyok miatt járhatatlan. Csütörtökhely felől Hrabušice irányába mindkét irányban le van zárva az út, egy busz és több jármű is ott ragadt. A D1-es autópálya a Bôrik na Janovce nevű alagút felőli irányban, illetve Csütörtökhelytől Poprád irányába is le van zárva, mindkét oldalon a rossz látási viszonyok és az erős szél miatt" – írja a rendőrség.

Ugyanezen okok miatt jelenleg mindkét irányban le van zárva az I/18 - as út is a Janovce – Hozelec – Poprád szakaszon.

A Vyšný Komárnik határátkelő felé vezető utat is le kell zárni Krajná Poľana községtől a Krajná Bystrá-i kereszteződéséig mindaddig, amíg a havat el nem takarítják az útról. A Késmárkról Huncovce irányába vezető út is járhatatlan egészen Žakovce községig. „Vrbovo és Huncovce között is le kellett zárnunk az utat” – tette hozzá a rendőrség.

Forrás: refresher.sk

Fotó: Facebook / Polícia SR

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 21. 11:28, vasárnap | Helyi

Állásbörzét szerveznek Dunaszerdahelyen

A dunaszerdahelyi Munka-, Szociális- és Családügyi Hivatal 2024. április 25-én, 9-től 13 óráig állásbörzét szervez a MOL arénában (Sport utca 4745/16a, Dunaszerdahely) - tájékoztatott a hivatal.

2024. Április 20. 18:36, szombat | Kultúra

Újabb fellépőkkel bővült Gombaszög zenei kínálata

Már csak néhány napig tart a kedvezményes tavaszi jegyvásár, így készítettünk egy kis kedvcsinálót azoknak, akik még nem váltottak bérletet Gombaszögre, a nyár legnagyobb bulijára.