2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. November 13. 19:23, vasárnap | Sport
Forrás: STK Somorja, somorja.sk

Újabb sikert aratott a somorjai STK

Újabb sikert aratott a somorjai STK

Ez igen! Ismét futballgyőzelmet ünnepelhetünk Csallóközben és ismét a somorjai focista fiúk vannak főszerepben. Ezúttal a pozsonyi Récse csapatát verték meg 1-0-ra.

A sorozatos hazai botlások után a az STK Somorja a II. liga 17. fordulójában 1-0-ra győzött Récsén. A minden eldöntő gólt Nagy Péter szerezte, a kapuban Veszelinov Dániel remekelt. A kék – fehérek visszavették az ötödik helyüket.

Az első félidőben nem játszottak jól a somorjaiak, Kuruc mester már fél óra után kettőt cserélt. A második félidőt nagyon jól kezdték a srácok, Pančík beadását Nagy Peti csúsztatta a kapuba. Ezután Baez helyzetét leszámítva csak a vendégek kapuja előtt alakultak ki helyzetek. A kapunkban azonban Veszelinov Dániel állt, aki nagyon jól védett. Főleg a ráadás percében mutatott be egy fantasztikus védést.

Az STK az idényt csütörtökön Tőketerebesen fejezi be.

Récse – STK Somorja 0:1 (0:0)
Gól: 53.Nagy
STK Somorja: Veszelinov – Kachút, Dobranskyj, Marič – Bjekič, Bahi – Nagy, Szolgai (32.Baez) – Bögi (87.Demjanovič), Ferleťák (32.Pančík) – Szabó (46.Owusu), Csóka (69.Jaroš)

Nézőszám: 320

Forrás: somorja.sk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.