2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. Június 16. 23:20, csütörtök | Bulvár
Forrás: Netflix.com • Youtube

Újabb Marilyn-film készül, ezúttal Ana de Armas főszereplésével

Újabb Marilyn-film készül, ezúttal Ana de Armas főszereplésével

A legújabb feldolgozást a Netflix jegyzi és azt ígérik: merész, könyörtelen és feminista film lesz. Kíváncsian várjuk.

Joyce Carol Oates Blonde című életrajzi könyve alapján új film készül Marilyn Monroe-ról, amelyet szeptember 23-án mutatnak be a Netflixen. A filmet Andrew Dominic rendezi, a főszerepet pedig a kubai származású színész, Ana de Armas (007 Nincs idő meghalni) játssza.

A film producerei között megtaláljuk Brad Pittet, a színészgárda pedig olyan nevekből áll a már említett de Armas mellett, mint Adrien Brody, Bobby Cannavale, Evan Williams, Julianne Nicholson, Xavier Samuel, Scoot McNairy, Garret Dillihunt vagy éppen Lucy DeVito.

A Blonde Marilyn Monroe (vagyis Norma Jeane) gyerekkorával fog kezdődni, és a film, a rendező-forgatókönyvíró elmondása alapján, egy "mélyen traumatizált" személyiség vizsgálata lesz. A Monroe-ban lakozó kétféle személyiség kapcsolatát, a nyilvánosság előtt mutatkozó filmsztár és szexszimbólum, illetve a magánéletében visszahúzódó, traumatizált karakter közötti ellentmondást fogja kibontani. Andrew Dominic szerint ez a kettősség egyszerre volt "páncél" és az a "dolog, ami azzal fenyegetett, hogy felemészti őt" Monroe számára.

Ana de Armas, a saját bevallása szerint, nemcsak a könyvből készült Marilyn Monroe megformálására, de hangfelvételek, filmek, fotók, videók százait tanulmányozta a hiteles alakításhoz. Mint fogalmazott: "ez a legmerészebb, legkönyörtelenebb és legfeministább történet, amit valaha láttam (Monroe-ról)". A legutóbbi Marilyn-feldolgozás főszerepét Michelle Williams vállalta, a 2011-es film címe az “Egy hét Marilynnel” volt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 17. 10:49, szerda | Világ

Ezen a napon: Április 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2024. Április 17. 10:12, szerda | Életmód

A fogorvosok nem értenek egyet a fogászati segély eltörlésével

A kamara arra is rámutatott, hogy senki sem kommunikált velük az ellátások bevezetéséről vagy visszavonásáról.