2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2022. Április 22. 18:41, péntek | Bulvár
Forrás: Marvel, Youtube, SG

Újabb előzetest kapott a Doctor Strange 2

Újabb előzetest kapott a Doctor Strange 2

Az Őrület Multiverzuma egyre csak közeleg, a Marvel marketingosai pedig csúcsra járatják a termék reklámozását.

A Disney nagy sikert vár a Doctor Strange in the Multiverse of Madness-től, így rengeteg pénzt költ a reklámozására abban a reményben, hogy annak nagy részét vissza fogja hozni az alkotás. A mozis előzetesek után a napokban már a tévés reklámok is elkezdtek dőlni a potenciális nézőkre, ezek egyike itt megnézhető.

A filmet Sam Raimi rendezte, ugyanis kreatív nézetkülönbségek miatt szakított a Marvel Studios, valamint Scott Derrickson, az első rész készítője. Jól értesültek arról beszéltek, hogy Derrickson túl horrorosra és felnőttesre vette volna a filmet, ami nem nagyon tetszett a vezetőknek. A rendezőváltás természetesen azt is jelentette, hogy a forgatókönyvet is át kellett írni, erre a feladatra pedig Michael Wadront szerződtette a stúdió, aki legutóbb a Marvel mozis univerzumához tartozó Loki-tévésorozaton dolgozott.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.