2022. november 29, kedd - Taksony

Hírek

2022. Szeptember 20. 22:40, kedd | Bulvár
Forrás: Youtube • Mozinet

Újabb előzetes érkezett a Toldi-filmhez

Újabb előzetes érkezett a Toldi-filmhez

Úgy tűnik, egy kört még futnak a premier előtt a Toldi-sorozat filmváltozatának marketingesei, az alkotáshoz ugyanis rövid időn belül megérkezett a második kedvcsináló is.

Érdekes kísérlet a mozikban is bemutatni a Toldit, amit tévésorozat formájában már mindenki megnézhetett, akit érdekel, ráadásul ingyen és bérmentve, hiszen most kiderül, hogy ki akarja a pénzével is támogatni az 1 milliárd forintos költségvetésű produkció alkotóit. A rövid teaser után most egy hosszabb előzetest is kaptunk.

A film hivatalos szinopszisa a következő: "Arany János elbeszélő költeményének főszereplője egy igazi magyar szuperhős, egy naphérosz. Toldi Miklós történetén keresztül tanúi lehetünk egy irgalmatlan erejű kamaszfiú felnövésének, aki megtanulja használni és uralni a saját képességeit, hogy Nagy Lajos király leghíresebb lovagjává válhasson. Jankovics Marcell és Csákovics Lajos rendezők animációs filmjében nemcsak az ármánykodó báttyal való viszályt és az önmagát kereső ifjú belső vívódásait éljük át, de teljes gazdagságában megjelenik benne a lovagi világ és a magyar puszta, illetve a lápvidék is. Együtt barangolunk Toldival a mocsárban és a XIV. századi Pest utcáin, ahogy mindennel és mindenkivel szembeszállva küzd az igazságáért."

Címkék: film, magyar, mozi, Toldi

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 24. 15:38, csütörtök | Bulvár

Állítólag meztelen jelenetek is lesznek az új Avatar-filmben

Ennek ellenére a mozi PG-13-as besorolást kapott, így azt fiatalok is megnézhetik.

2022. November 07. 17:25, hétfő | Bulvár

Megkapta magyar címét a Flash-film

A DC régóta raktáron heverő szuperhősfilmje Hibrid címen fut majd a magyar mozikban.

2022. November 06. 08:42, vasárnap | Bulvár

Meghalt Aaron Carter popénekes

A közönségnek elsősorban a Back Street Boys-os Nick Carter öccseként maradhatott meg, de Aaron már kilenc éves korától popsztárnak számított. Harmincnégy évesen érte a halál.

2022. November 01. 22:34, kedd | Bulvár

Januárban érkezik hozzánk a Last of Us-sorozat

Megvan a Last of Us közép-európai premierdátuma.