2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2023. Január 30. 21:42, hétfő | Tech
Forrás: startitup.sk

Új Tomb Raider film készül

Új Tomb Raider film készül

Sőt, sorozatban is láthatjuk Lara Croft-ot bevetésen, ugyanis a Deadline beszámolója szerint ezúttal nem csak film készül a híres játékból.

Újabb lépés az Amazon számára

A Tomb Raider közvetítési jogai a közelmúltban az Amazon stúdióhoz kerültek, amely a Crystal Dynamics játékstúdióval együttműködve szeretné újra életre kelteni a híres kincsvadászt, Lara Croft-ot. A cselekményről vagy a helyszínről jelenleg nincs sok információ, mivel még csak a projekt elején járnak a készítők. Egyelőre még az sem ismert, hogy az új történetek valamelyik játék cselekményén alapszanak majd, vagy az Amazon egy teljesen új storyt ír Lara Croft számára.

Phoebe Waller-Bridge színésznő, forgatókönyvíró és producer gondoskodik a sorozatról, és valószínűleg a filmről is. Ez minden bizonnyal jó hír a rajongóknak, hiszen Waller-Bridge nevéhez fűződik az utolsó James Bond film is, a Nincs idő meghalni (No Time to Die).

Fegyverek és mások

A Tomb Raider mellett további híres játékok adaptálásan dolgozik a stúdió. Az Amazon ugyanis megerősítette, hogy sorozatot készít a God of War-ból, a Warhammer 40 000-ből (Henry Cavill lesz a főszereplő), valamint a Mass Effect című játékból.

A verseny azonban nem áll meg. Az HBO Max jelenleg nagy sikert arat a The Last of Us-szal, a Netflix pedig éppen a jól ismert Horizon: Zero Dawn játék adaptálására készül. Az amerikai Peacock streaming szolgáltatás (nálunk SkyShowtime néven lesz elérhető) pedig a Twisted Metal-ról és a Gran Turismo-ról készít sorozatot.

forrás: startitup.sk
kép forrása: youtube.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 13. 15:17, szerda | Tech

A Netflix után az HBO Max is letiltja a fiókmegosztást

A streaming platform ezt "jelentős lehetőségnek" tekinti a profit növelésére.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.