2024. április 21, vasárnap - Konrád

Hírek

2023. Március 09. 09:22, csütörtök | Kultúra
Forrás: Teraz.sk

Új lemezt ad ki Ed Sheeran

Új lemezt ad ki Ed Sheeran

Mint a zenész elárulta, az elmúlt tíz évben dolgozott a lemezen, és igyekezett megformálni a tökéletes akusztikus albumot.

Ed Sheeran brit énekes múlt héten jelentette be következő albuma megjelenési dátumát. A hatodik stúdióalbumot május 5-én kívánja megjelentetni. A mínuszjellel, azaz Subtract névvel ellátott új felvétel az úgynevezett matematikai albumokt sorozatát teszi teljessé. A hírről Renáta Tomášová PR-menedzser tájékoztatta a TASR-t.

Mint a zenész elárulta, tíz éve dolgozott a lemezen, és igyekezett megformálni a tökéletes akusztikus albumot. "Egyértelmű elképzelésem volt arról, milyen hangzást szeretnék" - állítja.

Aztán jött a 2022-es év és az események, amelyek fenekestül felforgatták az életét. Közeli barátja, Jamal Edwards meghalt, terhes feleségénél daganatot diagnosztizáltak, Sheeran pedig kénytelen volt megvédeni feddhetetlenségét és dalszerzői karrierjét a bíróság előtt. A félelem, a depresszió és a szorongás végül nemcsak a mentális egészségét változtatta meg, hanem azt is, ahogyan a zenéhez viszonyult. Sötét gondolatoktól vezérelve néhány nap alatt komponált egy egész albumot. A Subtract révén a rajongók lehetőséget kapnak arra, hogy a lehető legsebezhetőbb és legőszintébb formában lássák a bolygó egyik legnagyobb zenészcsillagát.

Forrás: teraz.sk

Címkék: Ed Sheeran

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 18:36, szombat | Kultúra

Újabb fellépőkkel bővült Gombaszög zenei kínálata

Már csak néhány napig tart a kedvezményes tavaszi jegyvásár, így készítettünk egy kis kedvcsinálót azoknak, akik még nem váltottak bérletet Gombaszögre, a nyár legnagyobb bulijára.

2024. Április 21. 11:28, vasárnap | Helyi

Állásbörzét szerveznek Dunaszerdahelyen

A dunaszerdahelyi Munka-, Szociális- és Családügyi Hivatal 2024. április 25-én, 9-től 13 óráig állásbörzét szervez a MOL arénában (Sport utca 4745/16a, Dunaszerdahely) - tájékoztatott a hivatal.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 17. 10:49, szerda | Világ

Ezen a napon: Április 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.