2023. június 5, hétfő - Fatime

Hírek

2023. Március 09. 09:22, csütörtök | Kultúra
Forrás: Teraz.sk

Új lemezt ad ki Ed Sheeran

Új lemezt ad ki Ed Sheeran

Mint a zenész elárulta, az elmúlt tíz évben dolgozott a lemezen, és igyekezett megformálni a tökéletes akusztikus albumot.

Ed Sheeran brit énekes múlt héten jelentette be következő albuma megjelenési dátumát. A hatodik stúdióalbumot május 5-én kívánja megjelentetni. A mínuszjellel, azaz Subtract névvel ellátott új felvétel az úgynevezett matematikai albumokt sorozatát teszi teljessé. A hírről Renáta Tomášová PR-menedzser tájékoztatta a TASR-t.

Mint a zenész elárulta, tíz éve dolgozott a lemezen, és igyekezett megformálni a tökéletes akusztikus albumot. "Egyértelmű elképzelésem volt arról, milyen hangzást szeretnék" - állítja.

Aztán jött a 2022-es év és az események, amelyek fenekestül felforgatták az életét. Közeli barátja, Jamal Edwards meghalt, terhes feleségénél daganatot diagnosztizáltak, Sheeran pedig kénytelen volt megvédeni feddhetetlenségét és dalszerzői karrierjét a bíróság előtt. A félelem, a depresszió és a szorongás végül nemcsak a mentális egészségét változtatta meg, hanem azt is, ahogyan a zenéhez viszonyult. Sötét gondolatoktól vezérelve néhány nap alatt komponált egy egész albumot. A Subtract révén a rajongók lehetőséget kapnak arra, hogy a lehető legsebezhetőbb és legőszintébb formában lássák a bolygó egyik legnagyobb zenészcsillagát.

Forrás: teraz.sk

Címkék: Ed Sheeran

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 26. 16:42, péntek | Kultúra

LISTA: A 47. Duna Menti Tavasz díjazottjai

Az alábbi cikkünkben bemutatjuk a 47. DMT díjazottjait.

2023. Május 24. 11:43, szerda | Kultúra

Elhunyt Daniel Heriban népszerű szlovák színész és zenész

A színésznek egészségügyi komplikációi voltak, ami miatt mentőt hívtak hozzá.

2023. Május 16. 15:19, kedd | Kultúra

Program: 47. Duna Menti Tavasz

Jövő héten kedden, azaz május 23-án kezdődik a 47. Duna Menti Tavasz, a bábcsoportok és gyermekszínjátszó együttesek országos találkozója.

2023. Március 29. 13:19, szerda | Kultúra

Meghívó: Hangácsi István képkiállítása Dunaszerdahelyen

A Csallóközi Múzeum munkatársai tisztelettel meghívnak minden kedves érdeklődőt Hangácsi István képzőművész Dolce Vita 2 című tárlatának ünnepélyes megnyitójára.