2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2023. Március 09. 09:22, csütörtök | Kultúra
Forrás: Teraz.sk

Új lemezt ad ki Ed Sheeran

Új lemezt ad ki Ed Sheeran

Mint a zenész elárulta, az elmúlt tíz évben dolgozott a lemezen, és igyekezett megformálni a tökéletes akusztikus albumot.

Ed Sheeran brit énekes múlt héten jelentette be következő albuma megjelenési dátumát. A hatodik stúdióalbumot május 5-én kívánja megjelentetni. A mínuszjellel, azaz Subtract névvel ellátott új felvétel az úgynevezett matematikai albumokt sorozatát teszi teljessé. A hírről Renáta Tomášová PR-menedzser tájékoztatta a TASR-t.

Mint a zenész elárulta, tíz éve dolgozott a lemezen, és igyekezett megformálni a tökéletes akusztikus albumot. "Egyértelmű elképzelésem volt arról, milyen hangzást szeretnék" - állítja.

Aztán jött a 2022-es év és az események, amelyek fenekestül felforgatták az életét. Közeli barátja, Jamal Edwards meghalt, terhes feleségénél daganatot diagnosztizáltak, Sheeran pedig kénytelen volt megvédeni feddhetetlenségét és dalszerzői karrierjét a bíróság előtt. A félelem, a depresszió és a szorongás végül nemcsak a mentális egészségét változtatta meg, hanem azt is, ahogyan a zenéhez viszonyult. Sötét gondolatoktól vezérelve néhány nap alatt komponált egy egész albumot. A Subtract révén a rajongók lehetőséget kapnak arra, hogy a lehető legsebezhetőbb és legőszintébb formában lássák a bolygó egyik legnagyobb zenészcsillagát.

Forrás: teraz.sk

Címkék: Ed Sheeran

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 24. 12:26, szerda | Sport

Kezdődnek a 2024-es nyári olimpiai játékok Párizsban

A francia fővárosban száz év után, immár harmadszor rendezik meg a legnagyobb sportünnepet.

2024. Július 23. 09:50, kedd | Szlovák

Leszállt az első két F-16-os vadászgép Szlovákiában

A védelmi minisztérium szerint az Amerikai Egyesült Államokból Szlovákiába tartó repülőutat amerikai pilóták tették meg.

2024. Július 15. 09:48, hétfő | Sport

Spanyolország 2-1-re legyőzte Angliát, ezzel megszerezte negyedik Európa-bajnoki címét

A spanyolok magabiztos játékkal, pontvesztés nélkül zárták a kontinensviadalt, megszerezve a rekordot jelentő negyedik EB-címet.

2024. Július 14. 16:44, vasárnap | Rendőrségi

Ne kössük mindenki orrára, mikor és hová megyünk nyaralni

A rendőrség nem ajánlja, hogy bárki is a közösségi hálón bejelentse, hogy épp kirándulni megy, ahogy azt sem, hogy valaki a nyaralás alatt aktuális fényképeket töltsön fel a közösségi oldalára.