2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2023. Március 09. 09:22, csütörtök | Kultúra
Forrás: Teraz.sk

Új lemezt ad ki Ed Sheeran

Új lemezt ad ki Ed Sheeran

Mint a zenész elárulta, az elmúlt tíz évben dolgozott a lemezen, és igyekezett megformálni a tökéletes akusztikus albumot.

Ed Sheeran brit énekes múlt héten jelentette be következő albuma megjelenési dátumát. A hatodik stúdióalbumot május 5-én kívánja megjelentetni. A mínuszjellel, azaz Subtract névvel ellátott új felvétel az úgynevezett matematikai albumokt sorozatát teszi teljessé. A hírről Renáta Tomášová PR-menedzser tájékoztatta a TASR-t.

Mint a zenész elárulta, tíz éve dolgozott a lemezen, és igyekezett megformálni a tökéletes akusztikus albumot. "Egyértelmű elképzelésem volt arról, milyen hangzást szeretnék" - állítja.

Aztán jött a 2022-es év és az események, amelyek fenekestül felforgatták az életét. Közeli barátja, Jamal Edwards meghalt, terhes feleségénél daganatot diagnosztizáltak, Sheeran pedig kénytelen volt megvédeni feddhetetlenségét és dalszerzői karrierjét a bíróság előtt. A félelem, a depresszió és a szorongás végül nemcsak a mentális egészségét változtatta meg, hanem azt is, ahogyan a zenéhez viszonyult. Sötét gondolatoktól vezérelve néhány nap alatt komponált egy egész albumot. A Subtract révén a rajongók lehetőséget kapnak arra, hogy a lehető legsebezhetőbb és legőszintébb formában lássák a bolygó egyik legnagyobb zenészcsillagát.

Forrás: teraz.sk

Címkék: Ed Sheeran

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.

2024. Április 20. 18:36, szombat | Kultúra

Újabb fellépőkkel bővült Gombaszög zenei kínálata

Már csak néhány napig tart a kedvezményes tavaszi jegyvásár, így készítettünk egy kis kedvcsinálót azoknak, akik még nem váltottak bérletet Gombaszögre, a nyár legnagyobb bulijára.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.