2022. január 16, vasárnap - Gusztáv

Hírek

2022. Január 13. 23:15, csütörtök | Kultúra
Forrás: Arizóna zenekar / Youtube / Nyitókép: újszó.com

Új basszusgitárost keres a dunaszerdahelyi Arizóna zenekar

Új basszusgitárost keres a dunaszerdahelyi Arizóna zenekar

A dunaszerdahelyi székhelyű Arizóna zenekarban megüresedett a basszusgitáros helye, így a banda egy felhívást tett közzé a közösségi portálokon. Mutatjuk, hol jelentkezhetsz!

Az Arizóna felhívásában olvasható, hogy az új basszusgitáros/bőgős akárállandó tagként, de akár ún. „sessionzenészként” is csatlakozhat a formációhoz. A pop-rock zenét játszó csapat még 2009-ben alakult. Azóta számtalan koncert, TV-s és rádiós fellépés van mögöttük, Szlovákiában és Magyarországon egyaránt. Az Arizóna előzenekarként fellépett már olyan neves bandákkal is, mint a Bikini, a Kiscsillag, a Kowalsky meg a Vega és a Children of Distance. A közreműködések mellett saját koncerteket is szerveznek, az elmúlt tizenöt év alatt pedig saját dalokkal, videoklipekkel, lemezekkel, valamint önálló koncertekkel is szórakoztatták a nagyérdeműt.

Aki úgy érzi, hogy megvan hozzá a tehetsége és a bátorsága, az jelentkezhet a zenekar facebook oldalán, vagy Gasparik Fecónál: gasparik3@gmail.com, +421 904 308 924.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 13. 23:12, csütörtök | Kultúra

Highlights of Hungary-díj: szlovákiai magyarok a jelöltek között

Idén nyolcadik alkalommal adják át a Highlights of Hungary-díjat, amelyet az év legérdekesebb projektje, története vagy kezdeményezése nyerhet el.

2022. Január 13. 16:16, csütörtök | Kultúra

Magyarock: Valahol Európában

Vadiúj bemutatóval köszönti az újévet a Magyarock dalszínház. A Dés László és Nemes István alkotta darabot Komáromban is bemutatják. Az előadás időpontja: január 23, vasárnap este 18:00.

2022. Január 09. 01:55, vasárnap | Kultúra

Előzetes: folytatódik a Jégkorszak

Érkezik az Ice Age következő része, de a mozikat valószínűleg elkerüli. Íme a kedvcsináló.

2022. Január 05. 13:44, szerda | Kultúra

Kárpát-medencei helyesírási verseny: január 16-ig lehet jelentkezni

Tizenötödik alkalommal szervezik meg a Simonyi Zsigmond Kárpát-medencei helyesírási versenyt, amelynek idei jelentkezési határideje január 16.