2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. Június 20. 08:25, kedd | Sport
Forrás: aktuality.sk

Úgy tűnik van vevő Harry Maguire-re

Úgy tűnik van vevő Harry Maguire-re

A Manchester United csapatkapitánya, Harry Maguire a hírek szerint több angol klub, köztük a Newcastle United látókörébe került.

A tapasztalt 30 éves védő 2019-ben csatlakozott a Vörös Ördögökhöz, amikor a Leicester Citytől igazolt. Voltak olyan időszakai a klubnál, ahol remekelt, aminek köszönhetően kiérdemelte a csapatkapitányi karszalagot.

Az utóbbi években azonban az angol válogatott játékos formája visszaesett, és a holland edző, Erik ten Hag alatt lecsúszott a védők rangsorában.

A Football Insider szerint a Manchester United most készen áll arra, hogy eladja a kapitányát, és a Szarkák tűntek fel az egyik opcióként.

Harry Maguire már korábban kijelentette, hogy szeretne a klubnál maradni, és harcolni fog a helyéért. A közelgő EURO azonban arra kényszerítheti, hogy átgondolja álláspontját, mivel a kevés játékidő csökkenti az esélyeit a válogatottban való szereplésre.

Az Eddie Howe edző vezette klubnál azonban még semmi sem biztos, hiszen az Aston Villa és néhány más külföldi csapat is érdeklődést mutatott az angol védő iránt.

Forrás: aktuality.sk

Címkék: foci, Maguire, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.