2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2021. Augusztus 25. 14:33, szerda | Bulvár
Forrás: TV2 / Tények

TV2: Több százezren nézték a Totem című műsort

TV2: Több százezren nézték a Totem című műsort

A vasárnap esti csúcsidős sávban a TV2 reality showja, a Totem vitte a prímet.

Vasárnap este sokan voltak a TV2 nézői, de azt már nem tudjuk, hogy elegen-e, hogy a csatorna milyen nézettségre számított új, saját fejlesztésű celebes kaland valóságshow-ja, a Totem kapcsán. A reality debütálását a kiemeltnek számító időpontban átlagosan 641 ezren kísérték figyelemmel a teljes lakosság körében, míg a kiemeltnek számító 18-49 éves kereskedelmi korosztály képviselőinek körében ez a szám 207 ezer volt. Ami aggodalomra adhat okot, hogy előbbi kategóriában magasabb volt a közönségarány, ami arra is utalhat, hogy inkább az idősebb közönséget érte el a műsor.

A TV2 a realityről a következőket írta korábban: "a hazai erdők mélyének két ikonikus totemállata, a szarvas és a farkas évszázados harca most új erőre kap és lezárásához érkezik. A Totem egy ősi mítoszt kelt életre, a hazai erdők mélyén, középpontban a farkas, a vidék legveszedelmesebb fegyvere, és a zabolátlan erő megtestesítője, a szarvas örök rivalizálásával. A farkasok és a szarvasok táborában hét-hét mindenre elszánt híresség csap majd össze, akik a nomád körülményekkel és a természet adta kihívásokkal dacolva, egy-egy instruktor vezetésével kincskeresésre indulnak, hogy bezsebeljék a hét misztikus erővel bíró kristályt és győzelemre vigyék csapatukat, ezzel beteljesítve a régmúltból gyökerező hatalmi harcot. "

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.