2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2020. Július 15. 13:00, szerda | Helyi
Forrás: infocsallokoz.sk

Turisztikai információs központtal gazdagodott Dunaszerdahely

Turisztikai információs központtal gazdagodott Dunaszerdahely

Július 15-én ünnepélyes megnyitó keretein belül került átadásra a turisztikai információs látogatóközpont, mely Dunaszerdahelyen a Fő utcán várja a látogatókat.

A látogatóközpont célja, hogy információt nyújtson a vendégeknek a régió által kínált lehetőségekről, illetve aktuális programokról. Az újonnan megnyílt iroda modern, barátságos környezetet biztosít a térség iránt érdeklődő turisták fogadására. A központba azonban bátran betérhetnek helyiek is, akik többet szeretnének megtudni a térségben zajló eseményekről.

Az ünnepélyes megnyitón Koller Ingrid, a Csallóköz Területi Idegenforgalmi Szövetség – OOCR Žitný ostrov igazgatónője üdvözölte a jelenlévőket. Hájos Zoltán, Dunaszerdahely polgármestere rövid felvezetőjében örömét fejezte ki a látogatóközpont megnyitásával kapcsolatban. Beszédében kiemelte a dunaszerdahelyi termálfürdő fontos szerepét, melyet a város turizmusában tölt be.

Somogyi Gábor, a szervezet elnöke a szimbolikus szalagvágás előtt pár szóban felvázolta az iroda céljait, miközben hangsúlyozta, hogy a központban örömmel látják a turistákat, de szívesen fogadják a helyi érdeklődőket is.

A turisztikai központ hétfőtől szombatig látogatható, reggel 9 és délután 6 óra között fogadja a látogatókat. Az irodában számos hasznos dolgot talál az ember, a város térképétől a hűtőmágnesen keresztül az ostyákig minden helyi érdekesség megtalálható az iroda polcain.

Címkék: tourinform

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 21. 11:28, vasárnap | Helyi

Állásbörzét szerveznek Dunaszerdahelyen

A dunaszerdahelyi Munka-, Szociális- és Családügyi Hivatal 2024. április 25-én, 9-től 13 óráig állásbörzét szervez a MOL arénában (Sport utca 4745/16a, Dunaszerdahely) - tájékoztatott a hivatal.

2024. Február 05. 09:35, hétfő | Helyi

Dunaszerdahely: A városi buszok új menetrendje február 5-én lép hatályba

A város tömegközlekedési rendszerének fejlesztése érdekében február 5-én új menetrend lép életbe a városi buszok számára, figyelembe véve a lakossági kéréseket. A változások elsősorban az 1-es vonalra koncentrálódnak.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.