2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2022. Szeptember 29. 20:00, csütörtök | Rendőrségi
Forrás: Nyitra megyei Rendőrkapitányság, sziakomárom.sk

Tragikus balesetben elhunyt egy fiatal rendőr

Tragikus balesetben elhunyt egy fiatal rendőr

Tegnap, három óra után valamivel egyetlen hír árasztotta el a Komárom környéki hírportálokat és közösségi oldalakat: a 64-es úton, Komárom és Ógyalla közt baleset történt, mindkét irányban áll a kocsisor.

Persze, ekkor még kevesen tudták, hogy a baleset tragikusan végződött, életét vesztette ugyanis egy fiatal, 39 éves rendőr.

A rendőrség tájékoztatása szerint egy nő lassított Mazda 3 típusú autójával, ezért a mögotte haladó Renault Espace szintén lelassított. Az őt követő Renault Trafic sofőrje azonban valószínűleg nem figyelt eléggé, és hátulról meglökte az előtte haladó autót.

Sajnos, a Renault Espace – amelyet egy fiatal, 39 éves rendőr vezetett szolgálaton kívül – kisodródott a sávból. Egyenesen a szemközt haladó teherautó elé, amely telibe találta. A kiérkező mentők perceken keresztül küzdöttek az életéért, de sérülései olyan súlyosak voltak, hogy a helyszínen elhunyt - írja a sziakomárom.sk beszámolója.

A baleset szeptember 28-án, szerda délután történt, 15 óra után, Gyulamajor városrészben. Körülményeit vizsgálja a rendőrség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 10:38, péntek | Helyi

Somorja: Májustól már online is meg lehet vásárolni a parkolókártyákat

Májustól Somorja városa is csatlakozott a ParkDots.com parkolási alkalmazáshoz, amely többek között Pozsony, Kassa, Érsekújvár és Dunaszerdahely lakosai számára is elérhetővé teszi az online parkolási rendszert.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.