2021. szeptember 23, csütörtök - Tekla

Hírek

2021. Július 27. 22:30, kedd | Rendőrségi
Forrás: cas.sk

Tragédia a síneken: elhunyt egy nő és annak kutyusa

Tragédia a síneken: elhunyt egy nő és annak kutyusa

Halálos kimenetelű baleset történt egy sorompó nélküli vasúti átkelőn Szakolca közelében.

A katasztrofális balesetet a negyven éves nő nem élte túl, és elhunyt a mellette ülő kutyusa is. A rendőrség a közösségi hálón tette közzé a szomorú hírt. „A sofőr a halastó irányából haladt a főút felé, rágurult egy sorompó és jelzőlámpa nélküli vasúti átkelőre, éppen akkor, amikor a személyvonat arra haladt el. A balesetet sem ő, sem négylábú kedvence nem élte túl,” magyarázta a Rendőrség.

A baleset körülményeit még vizsgálják. A mozdonyvezetőt alkoholos szondáztatásnak vetették alá, amely negatív eredménnyel zárult.

Címkék: baleset, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 23. 11:17, csütörtök | Rendőrségi

Jön a fűtési szezon, ellenőriztessük a fűtőberendezéseket!

A Dunaszerdahelyi Járási Tűzoltóság közleményét a somorja.sk városi portál közölte. A tűzvédelem szempontjából a legrizikósabb időszak következik, mivel lassan indul a fűtési szezon.

2021. Szeptember 22. 16:47, szerda | Rendőrségi

Tajtrészegen ült a volán mögé, meg is lett az eredménye

Börtöncellában végezte az a 31 éves férfi, aki 4,25 ezreléket fújt azt követően, hogy gépkocsijával az árokba hajtott, majd felborult.

2021. Szeptember 20. 16:37, hétfő | Rendőrségi

Dušan Kováčik bűnös!

Dušan Kováčik volt speciális ügyészt bűnösnek találta a bíróság a „takáčovci” bűnszervezettel való együttműködés ügyében.

2021. Szeptember 19. 15:45, vasárnap | Rendőrségi

Holnaptól enyhül a határellenőrzés

A kormány határozata értelmében holnaptól, azaz szeptember 20-tól enyhébb rezsim lesz érvényben a határátkelőhelyeken. A mostani 2. szintű riasztási rendszerből visszalépünk az elsőbe.