2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2020. November 09. 19:47, hétfő | Top10
Forrás: IGN Hungary

TOP1O: Színészek, akik Depp helyett eljátszhatják Gellert Grindelwald szerepét

TOP1O: Színészek, akik Depp helyett eljátszhatják Gellert Grindelwald szerepét

A hétvégén robbant a bomba, Johnny Deppnek ki kellett szállnia a J.K. Rowling-féle Harry Potter előzményfilmjeiből, a Legendás Lények-sorozatból. Az ok?

Johnny Depp november 6-án jelentette be, hogy elveszítette a pert a The Sun brit napilap ellen, aki feleségverőnek nevezte a színészt. A bíróság ugyanis a meglévő bizonyítékok alapján helytállónak ítélte az Amber Hearddel való zajos vádaskodásaik alatt történtek megnevezését.

A stúdió – amellett, hogy jövő novemberről 2022 nyarára ütemezte át a harmadik Legendás állatok-film premierjét – megígérte, hogy új színészt keresnek a szerepre, ráadásul a The Wrap úgy tudja, hogy Depp távozása túlzottan nem befolyásolja a harmadik rész munkálatait (mármint a premierdátum módosításán túl, amire természetesen a koronavírus-járvány is legalább ugyanakkora hatással lehetett), és egyetlen jelenetet sem kell majd újraforgatni. Mindenesetre adott a kérdés, hogy ki válthatja Deppet ebben a nehéz sorsú, a Harry Potter-filmek sikeréhez felérni képtelen filmsorozatban. Az IGN magyar leányoldala pedig úgy döntött, hogy galériába szedi javaslatait, abból is tízet – állítólag nem volt egyszerű dolguk, Deppet ugyanis nem lesz könnyű pótolni:

Colin Farrell
A legkézenfekvőbb megoldás: hozzák csak vissza a karakter előző mását, mondhatni álruháját, Percival Gravest, vele együtt pedig Colin Farrellt is. No nem mintha a színész unatkozna, elvégre most is a The Batmannel van elfoglalva.

Adam Driver
A Skywalkerek tavaly (elvileg) leköszöntek, velük együtt Kylo Ren is, és bár Adam Driver nem biztos, hogy máris visszavágyik a blockbusterek világába, azért a harmincas évei végén mégsem dönthet úgy senki sem, hogy innentől csak és kizárólag független, szerzői filmekben vagy komoly drámákban kívánja folytatni. Adjon neki valaki egy fénykar... vagyis varázspálcát!

Matt Smith
Gonosz arcú figurát akartok, ráadásul azt is egy angol színész képében? Hát tessék, képzeljétek csak el Grindelwaldot az egykori Doki fizimiskájában, mindezt annak tudatában, hogy a színésznek még mindig alig volt lehetősége bizonyítani nagy költségvetésű, tényleg jól sikerült filmekben – és most senki se merjen előhozakodni a Terminátor: Genisysszel, ha lehet. Szóval eljött Matt Smith ideje?

Mads Mikkelsen
A dán színészt évről évre újra felfedezi magának Hollywood (sőt, 2019-ben a játékipar is így tett a Death Stranding jóvoltából), hogy előbb a Star Wars, majd aztán a Marvel Moziverzum berkeiben is tiszteletét tegye, igaz, egyelőre semelyikben sem túlontúl fontos szerepben. Jóllehet, a Doctor Strange-ben Mads Mikkelsen igenis megmutatta gonosz mivoltát, ahogy a Casino Royale-ban is, ez utóbbiban talán sokkalta hatásosabban is.

Tom Hiddleston
Ha nem lesz belőle James Bond, hát akkor jó lesz Grindelwaldnak is! Ne kelljen most külön részleteznünk, mi mindent köszönhet Tom Hiddleston MCU-béli, hol tenyérbemászó, hol módfelett karizmatikus, hol nem is annyira gonosz figurájának, Lokinak, ahogy azt se, mennyire adná magát, hogy mindezen tudását egy másik nagy franchise-ban is továbbkamatoztassa.

Benedict Cumberbatch
Talán fiatal Pitonnak még kiválóbb lenne (mondjuk lehet, hogy Tom Hiddleston is), már csak azért is, hiszen a Simpson családban is hangját adta a karakternek, és nem is biztos, hogy az MCU-ban rá váró feladatai (a Doctor Strange folytatása, illetve a Pókember 3-ban való szereplése) mellett olyan simán beleférne ez is mindennapjaiba, a kérdés akkor is adott: angol színész létére hogy a fenébe maradhatott ki idáig Benedict Cumberbatch a varázslóőrületből?

Robert Downey Jr.
Az MCU-s éveknek vége, igaz, visszavárja őt a Sherlock Holmes harmadik része is, még ha rendezője, Dexter Fletcher (Rocketman) szerint egyáltalán nem biztos, hogy ebből egyhamar tényleg lesz valami. Így hát mókás lenne, ha Robert Downey Jr. egy másik gigafranchise-ban folytatná és járulna hozzá nevével annak pénzügyi sikeréhez, ráadásképp immár nem is a jók oldalán.

James McAvoy
Kinézetében passzolna Depphez? Dehogy, amúgy meg mintha eddig bárki passzolt volna! Ettől még őrült nagy móka lenne a Széttörve és az Üveg ezerarcú gonoszát, a skót James McAvoyt látni és hallani a továbbiakban? Hát persze!

Keanu Reeves
Ha van némi humoruk – és eszük – ott a Warnernél, most azonnal bejelentik Keanu Reeves csatlakozását, még mielőtt végképp kínossá válna mindenhová őt beszuszakolni. Na jó, lapozzunk.

Tilda Swinton
Na erre varrjatok gombot! A Snowpiercer eredetileg férfiként elképzelt figurája, valamint a Sóhajok feldolgozásában virított maszkja után szinte nyilvánvaló, hogy Tilda Swintonnak kell odaadni a szerepet, nemde?

Címkék: Grindelwald, top10

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 17. 10:49, szerda | Világ

Ezen a napon: Április 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2024. Április 17. 10:12, szerda | Életmód

A fogorvosok nem értenek egyet a fogászati segély eltörlésével

A kamara arra is rámutatott, hogy senki sem kommunikált velük az ellátások bevezetéséről vagy visszavonásáról.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.