2021. október 17, vasárnap - Hedvig

Hírek

2021. Október 12. 20:52, kedd | Helyi
Forrás: SHMÚ

Több járásban is havazni fog reggeltől

Több járásban is havazni fog reggeltől

Holnap, azaz szerdán több járásban is előfordulhat havazás. A Szlovák Hidrometeorológiai Intézet elsőfokú riasztást adott ki – tájékoztat a cas.sk.

A riasztás reggel öt óra és dél között lesz érvényben. Az SHMÚ ezekben a járásokban figyelmezteti a lakosokat és a sofőröket: Námesztó, Turdossin, Alsókubin, Rózsahegy, Liptószentmiklós, Poprád, Kézsmárk, Besztercebánya és Breznóbánya. „Ezekben a járásokban a 700 méter feletti területeken a korai órákban havazás várható,” pontosított az SHMÚ.

A hóesés mértéke veszélyes lehet a napi emberi aktivitásokra, főleg a közlekedésre. „A hóréteg vastagsága és a hóesés mértéke az év ezen időszakában szokásosnak mondható, kisebb károkat azonban okozhat,” figyelmeztettek a meteorológusok.

Címkék: időjárás, SHMÚ

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 15. 14:18, péntek | Helyi

Somorja: befejeződött a Mosonherb-projekt

A gyógynövényes szemléletformáló tevékenységet a Pisztráng Kör Egyesület és Somorja város önkormányzata szervezte közösen. A projekt sikeresen befejeződött – írja a somorja.sk városi portál.

2021. Október 15. 14:02, péntek | Helyi

Úszómester kerestetik!

Állandó úszómestert keres a dunaszerdahelyi Thermálpark csapata. A munkakör elsősorban a vendégek biztonságának felügyelete, valamint a medencék és medenceterek ellenőrzése lesz.

2021. Október 15. 13:46, péntek | Helyi

Időjárás: Kellemes hétvége elé nézünk a Csallóközben

Hétvégi időjárás-jelentésünk a Csallóközből. (Grafika)

2021. Október 11. 13:33, hétfő | Helyi

Dunaszerdahely: Új köntösben a DSTV

A Dunaszerdahelyi Városi Televízió 1997-ben indult és már 24 éve tájékoztatja a város lakóit társadalmi, kulturális és sport témában. 2021-ben újabb mérföldkőhöz érkezett stúdió – írja a dunaszerdahelyi.sk.