2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2022. Március 06. 22:22, vasárnap | Sport
Forrás: samorin.sk

ŠTK Somorja: győzelem Nádasfőn

ŠTK Somorja: győzelem Nádasfőn

A II. liga 19. fordulójában az STK Somorja 1:0-ra győzött Nádasfőn (Rohožník). A győztes gólt Owusu érte el, Veszelinov Dani fantasztikusat védett az utolsó másodpercben.

Kiegyenlített kezdet után a 20. percben Nagy Péter a felső lécet találta el, majd Leginus lövését hárította a hazai portás. A szünet előtt ismét a somorjai tizenegyes lábában volt a gól, de lövése a kapu mellé ment. A fordulás után az 53. percben tíz főre fogyatkoztak a vendégek, Khomutovot kiállította a játékvezető. A somorjaiak nagyon okosan játszottak, az emberhátrány ellenére jobbak voltak. Öt perccel a vége előtt Leginus beadása után Owusu fejjel a kapuba juttatta a labdát. Az utolsó másodpercekben kapusunk Veszelinov Dani fantasztikusat védett, így az STK játékosai három ponttal távoztak Nádasfőről. ,,Teljesítményünk akkor javult fel, amikor egy emberrel kevesebben játszottunk. Örülünk, hogy a szerdai kupakiesés után ma megszereztük a három pontot,“ nyilatkozta Michal Kuruc, a somorjaiak mestere.

Nádasfő – STK Somorja 0:1 (0:0)

Gól: 85.Owusu

Kiállítva: 53.Khomutov

STK Somorja: Veszelinov – Marič – Bjekič, Kostas, Malý, Bahi (34.Pančík) – Nagy (88.Baez), Njie – Vrábel (62.Boateng), Bögi (46.Owusu, 88.Čunta), Leginus – Khomutov.

Nézőszám: 172

Címkék: futball, somorja, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.