2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2022. Június 24. 00:57, péntek | Helyi
Forrás: dunaszerdahelyi.sk • Thermálpark

Thermálpark • Fergeteges nyárnyitóval készül a strand

Thermálpark • Fergeteges nyárnyitóval készül a strand

Szombaton, június 25-én a Thermálparkban is izgalmas programokkal, animátor show-val és koncertekkel várják a kikapcsolódni vágyókat. Íme az aznapi program - írja a dunaszerdahelyi.sk.

A PR cikk szerint az Open Summer Festival-ra keresztelt esemény megnyitója pontban 13:00-kor veszi kezdetét, fél órával később pedig már javában zajlanak a programok. Elsőként egy délutáni medencés torna segítségével égethetjük el a kiadós ebédet, majd 14 órától buborékos minidiszkó várja a legkisebbeket. Három órától a játékoké és a versenyeké a főszerep, 16:00-kor pedig egy hatalmas álarcosmenet vonul végig a strand területén.

További programok:

16:30 • Latino tánciskola
17:00 • Mega Hab- és úszógumi buli

“Eközben a tóparton 14 órakor fellép a Goldies zenekar, majd 15,30-tól az Emmer - Zsapka Duó koncertezik. Szombattól beindul tehát a nyári szezon, mindennap több attrakció is várja a kilátogatókat: a tóparton a vízibiciklik, a wibit élménypark és természetesen a tobogánok is, amelyek idén ingyenesek!” folytatja a dunaszerdahelyi.sk cikke.

A Thermálparkban a nyár folyamán további koncertekkel is készülnek – ezeket érdemes már előre bejegyezni a naptárba.

Július 8-án 20 órától a Locomotiv Revival Band fellépése, majd 22 órától DJ Peller Retro partija,

július 15-én 15 órától egy cseh hangulatú program érkezik, cseh zenével, sörökkel és ételekkel, fellép a Karel Gott Revival,

illetve
augusztus 4-én 18 órától a Lizi & Marci, majd 20 órától Sárik Péter & Falusi Mariann koncertezik.

Forrás: dunaszerdahelyi.sk • Thermálpark

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 10:38, péntek | Helyi

Somorja: Májustól már online is meg lehet vásárolni a parkolókártyákat

Májustól Somorja városa is csatlakozott a ParkDots.com parkolási alkalmazáshoz, amely többek között Pozsony, Kassa, Érsekújvár és Dunaszerdahely lakosai számára is elérhetővé teszi az online parkolási rendszert.

2024. Április 21. 11:28, vasárnap | Helyi

Állásbörzét szerveznek Dunaszerdahelyen

A dunaszerdahelyi Munka-, Szociális- és Családügyi Hivatal 2024. április 25-én, 9-től 13 óráig állásbörzét szervez a MOL arénában (Sport utca 4745/16a, Dunaszerdahely) - tájékoztatott a hivatal.

2024. Május 17. 10:09, péntek | Világ

Ezen a napon: Május 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2024. Május 17. 09:50, péntek | Magyarország

Orbán: Imádkozunk, hogy Fico minél hamarabb felépüljön

Emlékszem, amikor Szerbiában lelőtték Zoran Djindjic volt miniszterelnököt. Európának azt a területét veszélyes régiónak tartották. Akkor mindenki megdöbbent és elborzadt - mondta Orbán Viktor.