2022. szeptember 28, szerda - Vencel

Hírek

2022. Augusztus 10. 18:48, szerda | Bulvár
Forrás: IMDB

Tartottunk tőle, de hatalmas siker lett a Préda

Tartottunk tőle, de hatalmas siker lett a Préda

Tarol az új Predator-film. Ez mindenképp pozitív csalódás, hiszen az eddigi próbálkozások szinte mindegyike kudarcba fulladt.

Az előzetesek után már sejteni lehetett, hogy hatalmas lesz az érdeklődés, de most már meg is bizonyosodhattunk erről. A Hulu tájékoztatása szerint ugyanis a pénteken bemutatott Prey című film nem csak minden idők legsikeresebb Hulus filmpremierje volt az első hétvégén megtekintett órák számát tekintve, hanem minden műfaj egy kalap alá véve is a legnézettebb produkció volt, tehát a sorozatokat is ideszámolva. Ami azt jelenti, hogy az esetleges teljes évados premierek teljesítményét is lepipálta a horror a több, mint 45 millió előfizetővel rendelkező platformon Amerikában. Más kérdés, hogy konkrét adatot szokása szerint nem adott ki a Hulu, így csak találgatni lehet, hogy mindez az előfizetőknek vajon hány százalékát jelenti. Ha egy alacsony, mondjuk 10%-os adatot veszünk, akkor is minimum 4,5 millió emberről van szó, aminél a nézőszám biztos, hogy bőven magasabb, hiszen egyrészt nem biztos, hogy csak egy ember ült a készülékek előtt, másrészt pedig a jelszómegosztás és a külön profilok révén is újabb megtekintők kerülhetnek a képbe.

A film persze nem csak Amerikában ért el nagy sikereket. A Disney közlése szerint a Prey minden idők legnézettebb filmes premierje volt Latin-Amerikában a Star+ szolgáltatáson, illetve a Disney+-is a a Star címke alatt. Ez utóbbi körbe tartozik bele Magyarország is, a Hulu filmjét itthon is a Disney+-on lehetett megnézni angol, magyar és akár komancs szinkronnal is,

Címkék: Disney+, előzetes, Préda

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 20. 22:40, kedd | Bulvár

Újabb előzetes érkezett a Toldi-filmhez

Úgy tűnik, egy kört még futnak a premier előtt a Toldi-sorozat filmváltozatának marketingesei, az alkotáshoz ugyanis rövid időn belül megérkezett a második kedvcsináló is.

2022. Szeptember 12. 12:51, hétfő | Bulvár

Előzetes: Íme az élőszereplős Ariel

Folytatódik a 90-es évek nagysikerű Disney-rajzfilmek élőszereplős feldolgozása, most a Kis hableány kapott egész estés mozifilm-változatot.

2022. Szeptember 09. 23:09, péntek | Bulvár

Majself és fia igazi mókamesterek

Láthatóan apjától örökölte humorérzékét és a bolondozás szeretét Majself fia. A duó egy frappáns és roppant vicces játékkal üzent minden iskolába induló diáknak így kívánva nekik sikeres tanévkezdést!

2022. Szeptember 06. 08:31, kedd | Bulvár

Nem sajnálja sorozataira a pénzt az Amazon Prime

Nem elég, hogy az Amazon streaming-szolgáltatóján mutatkozott be minden idők legdrágább szériája a Gyűrűk-ura: A Hatalom gyűrűi képében, de érkezik hozzájuk a második legdrágább sorozat is.