2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2022. Augusztus 02. 23:58, kedd | Sport
Forrás: samorin.sk

Szurkoljunk együtt a somorjai Zalka Csabának!

Szurkoljunk együtt a somorjai Zalka Csabának!

Szerdán kezdődik a kanadai Halifaxban a kajak – kenu világbajnokság. Zalka Csabának köszönhetően Somorja is képviselve lesz a nagy világeseményen - írja a samorin.sk.

,,Vasárnap indultunk útra, szerencsésen meg is érkeztünk,” mondta honlapunknak a somorjai srác, aki kollégáival, Samo Balážzsal, Botek Ádámmal és Denis Myšákkal a K4 500 méteres távon fognak küzdeni. ,,Még nem jártunk itt. Minél előbb meg kell szoknunk az időeltolódást. Úgy tűnik, hogy 25 fok körüli időnk lesz, ami nagyon jó. Bizakodóak vagyunk. Úgy érezzük, hogy jó a formánk. Nem szeretnék arról beszélni, hogy milyen eredménnyel lennénk elégedettek. Elsősorban az A-döntőbe kell bejutnunk. Aztán minden lehetséges,” folytatta Csabi.

A szlovák egység már szerdán vízen lesz. ,,Kemény lesz már az előfutam. Mindenki a legjobb egységével lesz jelen, ez a világbajnokság a 2022-es év legnagyobb eseménye. Azzal a hajóval fogunk versenyezni, mellyel a srácok 2016-ban és 2021-ben is érmet szereztek az olimpián. Mi ezzel a hajóval tavaly másodikok lettünk a koppenhágai világversenyen. Ez jó előjel,” zárta le jókedvűen Zalka Csaba.

A szlovák egységért előszőr szerdán délután 16.45-körül szoríthatunk.

Hajráááááááá!!!!

Forrás: samorin.sk

Címkék: somorja, Sport, Zalka Csaba

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.