2021. december 5, vasárnap - Vilma

Hírek

2021. November 22. 14:57, hétfő | Bulvár
Forrás: noviny.sk

Szomszédai feljelentették a dunaszerdahelyi katolikus papot, mert az túl hangosan szexelt

Szomszédai feljelentették a dunaszerdahelyi katolikus papot, mert az túl hangosan szexelt

A botrány akkor robbant ki, amikor a pap szomszédságába költöző család kislánya nem tudott éjjelente aludni a recsegő-ropogó és egyéb hangoktól.

"A kislányom nem tudott aludni, éjjelente sírva jött be a szobánkba, hogy mit csinálnak ezek a hülye emberek, hogy még a csillár is mozog, ez már nem normális. Egy idő után megtudtuk, hogy egy római katolikus pap lakik felettünk,” idézi Eriket, a családfőt az ÚjSzó cikke. A noviny.sk-n megjelent cikk szerint a négytagú család még februárban költözött be egy dunaszerdahelyi bérlakásba, ahol egy római katolikus pap szomszédai lettek. A korábban esperesként is szolgáló atya lakásából azonban egy idő után fura zajok kezdtek áthallatszani. „Először azt hittük, hogy bútorokat raknak össze, de később az éjszaka folyamán, kiderült, hogy nem munkáról van szó, ez nagyon feldühített minket, hiszen mi is hívő család vagyunk,” folytatta Erik.

A család hamar rájött, hogy a szomszédban nem éppen ördögűzés folyik, egy idő után pedig kibírhatatlan lett a helyzet: a család legkisebb tagja, egy kislány éjjelente sírva szökött át szüleihez, mert a zajoktól nem tudott aludni. A családfő az eset után azonnal konfrontálta a hangos papot, aki azonban először tagadott mindent, később viszont beismerte, hogy hazudott és elnézést kért. Erik jelentette az esetet az érseki hivatalnál is, több meghallgatás után sem kaptak azonban semmilyen választ.

Az érseki hivatal a noviny.sk megkeresésére csak annyit válaszolt, hogy az esetet jelenleg is vizsgálják. A pap azóta elköltözött a család szomszédságából, de az eset nem maradt következmények nélkül. A családfő szerint az incidens miatt fia teljesen elutasítja a bérmálkozást és a templomi esküvőtől is elment a kedve.

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 03. 16:25, péntek | Bulvár

Elkezdődött a Robbie Williams életéről szóló film forgatása

Önmagában ez még nem volna valami őrületes szenzáció, de a különc énekest egy CGI-majom alakítja majd az életrajzi alkotásban. Bizarr. Vagy éppen eredeti?

2021. November 29. 23:42, hétfő | Bulvár

Felkerültek a jól ismert rosszfiúk az új Pókember-plakátokra

Újabb hivatalos plakátokat adott ki a Marvel a közelgő Pókember-filmhez. A No Way Home alcímmel rendelkező befejező részben ismét feltűnnek az előző filmek gonoszai, ők kaptak most nagyobb figyelmet egy-egy poszteren.

2021. November 29. 23:31, hétfő | Bulvár

Képek a Holló soha el nem készült remake-jéből

Izgalmas képek kerültek ki a netre Jason Momoa-ról. Az Aquamant és Khal Drogo-t megformáló kolosszus játszotta volna a főszerepet a kultikus Holló című film feldolgozásában. Így festett volna.

2021. November 28. 21:06, vasárnap | Bulvár

Előzetes: íme a The Book of Boba Fett újabb kedvcsinálója

A fejvadász-legenda visszatér, a Star Wars-rajongók nagy örömére. Míg Amerikában már december 29-én megjelenik a Disney+-on, addig nálunk csak jövőre láthatjuk a fejvadász kalandjairól szóló sorozatot.