2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. November 22. 14:57, hétfő | Bulvár
Forrás: noviny.sk

Szomszédai feljelentették a dunaszerdahelyi katolikus papot, mert az túl hangosan szexelt

Szomszédai feljelentették a dunaszerdahelyi katolikus papot, mert az túl hangosan szexelt

A botrány akkor robbant ki, amikor a pap szomszédságába költöző család kislánya nem tudott éjjelente aludni a recsegő-ropogó és egyéb hangoktól.

"A kislányom nem tudott aludni, éjjelente sírva jött be a szobánkba, hogy mit csinálnak ezek a hülye emberek, hogy még a csillár is mozog, ez már nem normális. Egy idő után megtudtuk, hogy egy római katolikus pap lakik felettünk,” idézi Eriket, a családfőt az ÚjSzó cikke. A noviny.sk-n megjelent cikk szerint a négytagú család még februárban költözött be egy dunaszerdahelyi bérlakásba, ahol egy római katolikus pap szomszédai lettek. A korábban esperesként is szolgáló atya lakásából azonban egy idő után fura zajok kezdtek áthallatszani. „Először azt hittük, hogy bútorokat raknak össze, de később az éjszaka folyamán, kiderült, hogy nem munkáról van szó, ez nagyon feldühített minket, hiszen mi is hívő család vagyunk,” folytatta Erik.

A család hamar rájött, hogy a szomszédban nem éppen ördögűzés folyik, egy idő után pedig kibírhatatlan lett a helyzet: a család legkisebb tagja, egy kislány éjjelente sírva szökött át szüleihez, mert a zajoktól nem tudott aludni. A családfő az eset után azonnal konfrontálta a hangos papot, aki azonban először tagadott mindent, később viszont beismerte, hogy hazudott és elnézést kért. Erik jelentette az esetet az érseki hivatalnál is, több meghallgatás után sem kaptak azonban semmilyen választ.

Az érseki hivatal a noviny.sk megkeresésére csak annyit válaszolt, hogy az esetet jelenleg is vizsgálják. A pap azóta elköltözött a család szomszédságából, de az eset nem maradt következmények nélkül. A családfő szerint az incidens miatt fia teljesen elutasítja a bérmálkozást és a templomi esküvőtől is elment a kedve.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.