2023. február 7, kedd - Tódor

Hírek

2020. Július 24. 11:00, péntek | Csilizközi Piac
Forrás: Info Csallóköz

Szombaton újra megnyitja kapuit a Csilizközi Őstermelői Piac

Szombaton újra megnyitja kapuit a Csilizközi Őstermelői Piac

Újra az őstermelőké lesz a főszerep a csiliznyáradi Platán panzió parkjában. Az idő szép lesz, a kofák portékája minőségi, a hangulat pedig tökéletes.

Zöldség, gyümölcs, méz és minden, ami szem-szájnak ingere. Így lehet jellemezni a Csilizközi Őstermlői Piacot, ami július 25-én, szombaton immáron 20. alkalommal nyitja meg kapuit. A koronavírus ellen hozott óvintézkedések miatt kicsit döcögősen indult a piacosok szezonja is, de a kofák már teljes gázra kapcsoltak és a lehető legjobb portékájukkal készülnek a szombatra.

Ízelítőként tekintse meg helyszíni fotóinkat az egy hónappal ezelőtti piacról. Összefoglalónkat pedig itt olvashatja.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 07. 09:16, kedd | Helyi

Filmbe illő akciójelenet zajlott Komárom utcáin

Akciófilmbe illő jelenetnek voltak szemtanúi a járőkelők hétfő délután 15:30-kor, ugyanis egy guruló autóból ugrott ki két férfi a Lúdpiac téren.

2023. Február 07. 08:15, kedd | Világ

Tragikus tűzesetben meghalt egy édesanya és hét gyermeke Franciaországban

Hétfő hajnalban egy édesanya és hét gyermeke vesztette életét a franciaországi Charly-sur-Marne faluban történt lakástűzben. A gyermekek (öt lány és két fiú) 2 és 14 év közöttiek voltak.

2023. Február 07. 08:13, kedd | Világ

Részeg férfi próbálta meg ellopni Lenin holttestét

Egy részeg férfi törte be a moszkvai Lenin-mauzóleumot, hogy ellopja az ott nyugvó egykori kommunista vezér holttestét. A férfit vasárnap éjjel fogták el, amikor a mauzóleum bejáratának kinyitásával próbálkozott.

2023. Február 07. 08:11, kedd | Kultúra

Harry Styles kapta az év albuma díjat, Beyoncé rekordot döntött

Vasárnap este 65. alkalommal rendezték meg a Grammy Music Awards gálát, idén rendhagyó módon nem Las Vegasban, hanem Los Angelesben került sor a világ egyik legfontosabb zenei eseményére.