2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2022. Március 29. 17:06, kedd | Bulvár
Forrás: cas.sk

Szakított az álompár: Gyimesi és a volt szépségkirálynő már nem alkotnak egy párt

Szakított az álompár: Gyimesi és a volt szépségkirálynő már nem alkotnak egy párt

Elbúcsúztak egymástól! A volt szépségkirálynő, Magdaléna Šebestová miután szakított volt férjével és gyermeke apjával, a focista Ján Ďuricával, Gyimesi György politikus karjaiban vigasztalódott.

Januárban hivatalosan is kijelentette, hogy bizony, dúl a szerelem közte és a 41 éves Gyimesi között. A szerelmespár szinte minden szabadidejét együtt töltötte, kirándulásokra jártak, sőt a volt Miss még kislányának, Ninának is bemutatta a magyar politikust. Ennek azonban a jelek szerint vége. Erről árulkodik az is, hogy mindkettejük közösségi oldaláról eltűntek a közös képek és videók. A szakítás hírét maga Magdaléna is megerősítette a Nový Čas bulvárlapnak, sőt volt szeretőjének is üzent.

Šebestová és Gyimesi még valamikor tavaly nyáron jöttek össze, egy közös barátjuknak köszönhetően. A kettős között csak lassan épült a romantikus kapcsolat, de hónapokkal később már galambokként turbékoltak egymás oldalán. Kapcsolatuk elején roppant ügyeltek a magánéletük védelmére, és nem sokat árultak el a bimbózó románcról, de közösségi profiljaik, pontosabban az azon megjelent bejegyzések lassan pontos képet adtak kettejükről.

“Megerősíthetem, hogy Jurajjal már nem alkotunk egy párt. Sikerekben gazdag politikai karriert kívánok neki, de többet nem szeretnék beszélni a magánéletemről,” mondta a csinos nő.

Címkék: Gyimesi, Sebestova

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Május 03. 10:38, péntek | Helyi

Somorja: Májustól már online is meg lehet vásárolni a parkolókártyákat

Májustól Somorja városa is csatlakozott a ParkDots.com parkolási alkalmazáshoz, amely többek között Pozsony, Kassa, Érsekújvár és Dunaszerdahely lakosai számára is elérhetővé teszi az online parkolási rendszert.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.