2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2022. Június 11. 19:29, szombat | Sport
Forrás: Nemzeti Sportközpont

SUPERFINÁLE 2022: Az iskolai sport ünnepe Somorján

SUPERFINÁLE 2022: Az iskolai sport ünnepe Somorján

Az esemény meghívóját a somorja.sk városi portál tette közzé.

“A Nemzeti Sportközpont – Národné športové centrum sok szeretettel meghívja városunk lakosait a 2022. június 13-án és 14-én az x-bionic® sphere sportközpontban megrendezésre kerülő SUPERfinále 2022-re, amely az iskolai sport legrangosabb országos eseménye,” írja a portál.

A sportrendezvényen mintegy ezer diák vesz részt és küzd meg floorballban, tollaslabdában, kosárlabdában, úszásban, vízipólóban, atlétikában, kidobósban, röplabdában, futballban és asztaliteniszben.

Idén a FUNZone is érdekes időtöltést kínál a résztvevők számára. A kísérőprogramok között megtaláljuk az asztaliteniszt és a flag futballt is. (ez az amerikai futball egy enyhébb, kontakt nélküli változata)

Akik azonban ilyen vagy olyan sérülés miatt nem vehetnek részt az egyes sporteseményeken, ne búsuljanak: a FunZónában fizioterapeuták és a Nemzeti Sportközpont szakemberei várják őket tanácsaikkal.

A szervezők sok szeretettel várják a somorjai iskolák növendékeit és pedagógusait egyaránt. Hétfőn, június 13-án Strikeman Show Laci Strike-kal, illetve közönségtalálkozó Martin Škrtellal, Martina Moravcovával és más élsportolókkal.

A belépés ingyenes!

Forrás: Nemzeti Sportközpont

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.