2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2023. Január 04. 16:21, szerda | Világ
Forrás: markiza.sk

Súlyos sérülésekkel szállították kórházba Jeremy Rennert

Súlyos sérülésekkel szállították kórházba Jeremy Rennert

Eddig két műtéten esett át a színész.

Nyugtalanító hír terjedt el szerte a világon, miszerint a kétszeres Oscar-díjra jelölt színész, Jeremy Renner súlyosan megsérült a tanyáján lévő hóeltakarítás közben. Rennert helikopterrel kellett kórházba szállítani. Az első jelentések szerint állapota kritikus, de stabil.

A CNN szerint a színész végtagi és mellkasi sérüléseket szenvedett. Hétfőn megműtötték, de továbbra is az intenzív osztályon fekszik kritikus állapotban.

A Daily Mail szerint Rennert sérüléseit az a motoros szán okozta, amivel a kocsifelhajtóját takarította. Egy orvos szomszéd futott a segítségére, és érszorítót kötött a sérült lábára, hogy elállítsa a vérzést. A beavatkozás ellenére sok vért vesztett a színész.

"Megerősíthetjük, hogy Jeremy állapota kritikus, de stabil. Sérüléseit hótakarítás közben szerezte" - nyilatkozta a médiának a színész szóvivője, Samantha Mast. Hozzátette, hogy a színész mellett ott a családja is, valamint kiváló orvosi ellátásban részesül.

Renner háza az amerikai Nevada államban található, a színészt az ottani kórházba szálították. A Washoe megyei seriff hivatal tisztviselőjének nyilatkozata szerint Renner Renóban sérült meg, onnan szállították helikopterrel a helyi kórházba. Ő volt a baleset egyetlen résztvevője.

Sok hó esett szilveszterkor Nevada azon részén, ahol a színész otthona található.

Jeremy Renner Hawkeye karakterét alakítja a Marvel filmes univerzumban. Emellett játszott még a Mission: Impossible című filmsorozat két részében. A karrierje talán legnagyobb szerepében iraki bombaspecialistát játszott a 2008-as, A bombák földjén (The Hurt Locker) című filmben, amelyért Oscar-díjra jelölték. 2011-ben újabb jelölést kapott a Tolvajok városa (The Town) című filmben nyújtott alakításáért.

Forrás: markiza.sk

Címkék: baleset, jeremy renner

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 10:09, péntek | Világ

Ezen a napon: Május 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2024. Április 17. 10:49, szerda | Világ

Ezen a napon: Április 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2024. Április 03. 09:26, szerda | Világ

114 éves korában elhunyt a világ legidősebb férfija

A Guinness Rekordok Könyvébe 2022 májusában került be.

2024. Március 13. 15:47, szerda | Világ

Meghalt a férfi, akit több mint 70 évig vastüdő tartott életben

Még életében elvégezte a jogi egyetemet.