2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. Május 15. 23:11, vasárnap | Sport
Forrás: samorin.sk

STK Somorja: Méltóképp búcsúzott hazai közönségétől a somorjai csapat

STK Somorja: Méltóképp búcsúzott hazai közönségétől a somorjai csapat

Remek teljesítményt követően 4-0-ás győzelemmel búcsúzott az idénytől a somorjai STK. A kék-fehérek az idény utolsó előtti mérkőzésén 4:0-ás söpréssel válaszoltak a máriatölgyesieknek.

A fiúk ezzel bebiztosították a tabella hetedik helyét, ami a klub történetének harmadik legjobb eredménye lett. A meccs azért volt fontos a hazaiak számára, mert a győzelem mellett az előző meccsen bekapott zakót is jóvá akarták tenni.

“A Pomléban az első félóra feledhető volt. Ezután a somorjaiak átvették a meccs irányítását. Kihagyott helyzetek után a 43. percben már eredményesek voltak. Jaroš beadása után Vrábel volt eredményes. A második félidőben koncertezett a somorjai csapat. Tizenhárom perc alatt három gólt értek el. Először szerzett Szolgai Máté gólt a felnőttcsapatban, Boateng fejjel talált be, majd Csóka próbálkozása után Lazarčik a saját kapujába küldte a labdát.” írja a somorja.sk összefoglalója.

A Pomléban a találkozó után megérdemelten szólt a vastaps.

STK Somorja – Máriatölgyes 4:0 (1:0)

Góllövők: 43. Vrábel, 70. Szolgai, 76. Boateng, 83. Lazarchyk (vl.)

SL: Pančík, Jaroš – Janco

Játékvezető: Ochotnický

STK Somorja: Gyurákovics – Pančík, Marić-Bjekić, Malý, Jaroš (61. Appiah) – Baéz (79. Ferleťák), Nagy, Szolgai – Leginus (61. Boateng), Vrábel (83. Csóka), Bahi (79. Demjanovič)

Nézőszám: 397

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.