2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2022. Április 06. 17:54, szerda | Sport
Forrás: Nyitókép: Őry Tibor

STK Somorja: Majdnem sikerült…

STK Somorja: Majdnem sikerült…

A somorjai STK labdarúgócsapat 1:1-es döntetlen ért el a tabella élén tanyázó Zólyombrézó ellen úgy, hogy három perccel a meccs lefújása előtt még vezettek.

A somorjai focisták a feljutásra legesélyesebb csapat ellen nagyon jó teljesítményt nyújtottak. Jobb csapat voltak, több volt a helyzetük. A vezetést egy szép akció után szereztünk meg, mely végén Chomutov talált a kapuba. Két perccel a vége előtt ,,érdekes“ büntetőt ítélt ellenünk Sedlák sípmester… Pavlík a kapufát találta telibe, de a kipattanót Breznaník a hálóba pofozta.

“Meg kell dicsérnem a srácokat. Úgy gondolom, hogy ma jobbak voltunk. Kár a nem jól sikerült utolsó percekért,“ mondta Michal Kuruc, a somorjaiak edzője.

A következő mérkőzésre ismét otthoni környezetben kerül sor, az STK akkor a Námesztót fogadja. A mérkőzés időpontja: április 10. 10:30

STK Somorja – Zólyombrézó 1:1 (0:0)

Góllövők: 79. Chomutov – 88. Breznaník

SL: Vera, Nagy, Pančík – Grendel, Galčík, Ďatko, Breznaník

STK Somorja: Trnovský – Pančík, Oikonomou, Brunetti, Bahi – Nagy, Njie (62. Chomutov), Vera – Leginus (68. Vrábeľ), Sharani (62. Boateng), Čunta (68. Marić-Bjekić, 90. Štefanka)

Nézőszám: 527.

Címkék: futball, somorja, Sport, STK

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.