2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2022. Augusztus 13. 21:44, szombat | Sport
Forrás: samorin.sk

STK Somorja: Döntetlen idegenben

STK Somorja: Döntetlen idegenben

Az STK Somorja focistái újabb remek meccset játszottak. A II. liga 5. fordulójában kétgólos vesztésre álltak, de ennek ellenére 2:2-es döntetlent értek el.

A meccset a hazaiak kezdték jobban, akik Jakub Čunta góljával megszerezték a vezetést. Čunty a múltban több éven keresztül a csapatunkban szerepelt, így sportszerűen nem ünnepelte a találatot és elnézést kért a somorjai szurkolótól. Fél óra játék után a védőink megingása után már két góllal vezetett a hazai csapat. Még a szünet előtt Szabó Lukás szépített. A fordulás után jobbak voltunk és csapatkapitányunk Nagy Péter remek átadása után Lukás Leginus kiegyenlített.

,,Nem kezdtünk jól, de végül meg kell dicsérnek a srácokat. Mentálisan toppon vannak. Vesztes állásnál maximális harcossággal és jó játék után kiegyenlítettek. Ez nem először történt meg az idényben, hogy a remek kondinknak is köszönhetően is visszatértünk a meccsbe,” mondta az STK Somorja mestere Michal Kuruc.

Pohronie – STK Somorja 2:2 (2:1)

Góllövők: 10.Čunta, 28.Tatar – 38.Szabó, 78.Leginus

STK Somorja: Gyurákovics – Pančík, Marič – Bjekič, Dobranskyi, Bahi – Szolgai (65.Csóka), Nagy – Leginus, Demjanovič (46.Baez), Owusu (71.Bögi) – Szabó (89.Badje).

Nézőszám: 350

Címkék: futball, somorja, Sport, STK

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.