2024. április 24, szerda - György

Hírek

2022. Július 22. 14:19, péntek | Interjú
Forrás: samorin.sk

Somorjai tenisz: Jávorka Karin három tornagyőzelme

Somorjai tenisz: Jávorka Karin három tornagyőzelme

Sikeres heteket tudhat maga mögött Jávorka Karin, somorjai teniszező, aki a legutóbbi két tornáján három elsőséget is szerzett.

Jávorka Karinnal a samorin.sk portál munkatársa beszélgetett.

,,Ilyen sikeres napok a pályafutásom alatt még nem voltak,“ kezdte a somorjai teniszezőnő. Karin először Újtölgyesen szerepelt. Három nap alatt négy meccset játszott egyesben és hármat párosban. Nem vesztett egy szettet sem és győzött mindkét kategóriában. ,,Egy hét múlva ugyan az egyesben kiestem a nyolcaddöntőben, de a párosban ismét győztem,“ árulta el.

,,Nagyon örülök, hogy végre jöttek a sikerek is. Már a hónap elején éreztem, hogy jó a formám. Ez bebizonyosodott a már említett tornákon. Köszönhetem ezt a jobb fizikai felkészültségemnek, amely Horváth Pali kondiedző keze alatt van. Úgy egyeztem mega z apuval, hogy változtatunk a felkészülésemen. Több edzőmeccset játszok, mégpedig különböző stílusú teniszezők ellen. Úgy tűnik, ez jó húzás volt. Tudom, hogy hol kell még jobban készülnöm, mit kell még többet gyakorolnom. Igyekezni fogok,“ zárta le Jávorka Karin.

Forrás: samorin.sk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 21. 11:28, vasárnap | Helyi

Állásbörzét szerveznek Dunaszerdahelyen

A dunaszerdahelyi Munka-, Szociális- és Családügyi Hivatal 2024. április 25-én, 9-től 13 óráig állásbörzét szervez a MOL arénában (Sport utca 4745/16a, Dunaszerdahely) - tájékoztatott a hivatal.

2024. Április 20. 18:36, szombat | Kultúra

Újabb fellépőkkel bővült Gombaszög zenei kínálata

Már csak néhány napig tart a kedvezményes tavaszi jegyvásár, így készítettünk egy kis kedvcsinálót azoknak, akik még nem váltottak bérletet Gombaszögre, a nyár legnagyobb bulijára.