2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2022. Május 07. 23:04, szombat | Sport
Forrás: samorin.sk

Somorjai STK: Súlyos vereségbe szaladtunk bele Tőketerebesen

Somorjai STK: Súlyos vereségbe szaladtunk bele Tőketerebesen

Megsemmisítő, négygólos vereséget szenvedett a somorjai STK a Tőketerebes otthonában a II. liga 28. fordulójának szombati játéknapján. A somorjaiak aktívan kezdték a mérkőzést, de komoly helyzetig ezúttal nem jutottak.

A hazaiak kivárták a kellő pillanatot és két perc alatt két gólt szereztek. Mindkét esetben a somorjai játékosok egyéni hibái után.

A fordulás után a vendégek vissza szerettek volna térni a meccsbe, de az 51. percben a hazaiak végérvényesen eldöntötték a meccset. Ugyan az utolsó negyedórában Boateng párszor kecsegtető helyzetbe került, de gól a másik oldalon esett. ,,Nagyon csalódottak vagyunk. Az utolsó két fordulóban össze kell magunkat szedni, hogy megtartsuk a hetedik helyünket,” nyilatkozta Nagy Péter.

A somorjaiak legközelebb pénteken lépnek pályára, Máriatölgyest fogadják a Pomléban.

Tőketerebes – STK Somorja 4:0 (2:0)

Góllövők: 30.Begala, 32.Matta, 51.Rypák, 88.Černák

SL: Šimko – Chomutov, Vrábel

STK Somorja: Gyurákovics – Marič – Bjekič, Kostas, Malý, Bahi – Bögi (72.Boateng), Nagy – Pančík (46.Čunta), Chomutov (39.Szolgai), Leginus (72.Csóka) – Vrábel (72.Baez).

Nézőszám: 375.

Címkék: futball, STK Somorja

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.