2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2021. Március 24. 12:54, szerda | Sport
Forrás: somorja.sk / samorin.sk

Somorjai sporthírek: a kosaras lányok a Playoffban, a focista srácok viszont kiestek

Somorjai sporthírek: a kosaras lányok a Playoffban, a focista srácok viszont kiestek

A koronavírus okozta járvány miatt egyhónapos kényszerszünetet tartó SKK Somorja női kosárcsapat ismét pályára léphet. A csapat az utolsó két alapszakaszos meccsét kényszerült kiülni.

A lányoknak így is sikerült a negyedik hely elhódítása, így a negyeddöntőben a ŠKP Besztercebánya csapatával mérkőznek meg. „A karantén után visszatértünk a csarnokunkba. Az elején csak rövidebb edzéseket vezettem, majd fokozatosan növeltük a mennyiséget és a minőséget. A meccsek megmutatják a jelenlegi formánkat, mennyit vett ki belőlünk a betegség. Az összes játékossal számolhatunk,” mondta Suja Tímea, az SKK Somorja játékos pályaedzője.

A lányok szerdán 19.00 órakor a Samaria Sportcentrumban, pénteken pedig Besztercebányán lépnek pályára. Az esetleges harmadik mérkőzés vasárnap Somorján lesz.

Az STK Somorja focicsapata kiesett a Szlovák Kupából (Slovnaft Cup). A 4. fordulójában 4:1-es vereséget szenvedett Nagytapolcsányban Komáromtól. A gólunkat Martin Rymarenko szerezte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.