2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2023. Október 01. 20:00, vasárnap | Sport
Forrás: samorin.sk

Somorjai sporteredmények

Somorjai sporteredmények

Ismét volt kiért izgulniuk a somorjai sport kedvelőinek, hiszen az elmúlt hét során több csapat és egyéni versenyző is megmérettette magát.

A helyi vonatkozású sporteredményekről a samorin.sk városi portál tett közzé beszámolót. Sajnos a focisták ismét alul maradtak, de a birkózók, a vívók és a kajakosok esetében sikerekről számolhatunk be.

“Újabb csalódás érte az STK Somorja szurkolóit. A kék – fehérek a Pomléban a II. liga 10. fordulójában közel nyolcszáz néző előtt 4:1-es vereséget szenvedtek az éllovas Komáromtól. Hihetetlen, de igaz: az STK öt hazai meccsén 19 gólt kapott. Meddig tart a türelem Ančic edzővel? A Somorja ismét lejjebb csúszott a táblázatban. A 13. helyen van, az összes csapat közül magasan a legtöbb gólt kapta. Már 28-at,” írja a portál összefoglalója az idei mélyrepüléssel összefüggésben.

Nemzetközi birkózó versenyt rendeztek Nyitrán, ahol a Gladiátor Somorja tagjai is képviseltették magukat, Fehér László ráadásul bronzéremmel térhetett haza.

Megrendezték az idei Samaria Kupát
Somorján került sor a kadét lányok kategóriában szervezett Samaria Kupára. Az egyéniben (24 országból 140 induló) a somorjaiak közül Forgách Rebeka a 26. helyet szerezte meg. Pošvancová Martina 32, Forgách Nina 52. és Valacsay Anna 122. lett. A csapatversenyben a somorjai lányoknak az induló 23 együttes közül a nyolcadik helyet sikerült megszerezniük.

A kajak – kenusok utolsó versenyén, melyre Pozsonyban került sor, a KCK Somorja sportolói kétszer álltak fel a dobogóra. Bača Izabella (K1/U10) megnyerte a 2 000 méteres távot, a juniorok között Lepi Máté második lett - írja a cikk.

A versenyzőknek szívből gratulálunk az elért eredményekhez. Az íráshoz kapcsolódó fotóalbumot itt tekinthetik meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.