2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. Június 18. 22:52, szombat | Sport
Forrás: samorin.sk

Somorjai Sport: Hétvégi beszámoló

Somorjai Sport: Hétvégi beszámoló

A samorin.sk tette közzé azt a városi sporttal foglalkozó cikket, amelyben sorra vette a külföldi versenyeken résztvevő élsportolók és csapatok eredményeit.

A cikket módosítás nélkül tesszük közzé. Forrás: samorin.sk

A Somorjai Vívó Klub tagjai a lengyel Vroclavban vettek a részt az egyik legnagyobb ifjúsági világtornán. Ugyan a Covid járvány előtti részvételhez képest most kevesebben versenyeztek, így is két nap alatt tőrvívásban az U11-es, az U13-as és U15-ös kategóriában több mint 600-an harcoltak a pástokon.

A csapatunkból a legeredményesebb Világhy Boglárka volt, aki bejutott a legjobb nyolcba. Végül a hatodik helyen rangsorolták őt. A többi somorjai Vroclavban: Filip Klačman, Oliver Červeň, Világi Ignác, Kenderessy Dávid, Jakub Svetlanský, Jakub Rozmuš, Ambrus Bence, Denis Trestyánszki, Pénzes Miklós, Botló Natália, Világhy Karolína, Tarka Sasinková, Világi Stefánia, Martina Pošvancová, Gyömbér Lilla, Forgách Rebeka, Valacsay Anna, Lilla Kličková.

A Somorjai Kosárlabda Klub U14-es lánycsapata Rózsahegyen vett részt a döntö tornán. A lányaink, a hazai klub sportszerűtlen húzása ellenére, a negyeddöntőben jól kezdett a Rózsahegy ellen, de végül 41:46-ra kikaptak. Azután Peter Tátoš védencei 54:21-re legyőzték Nagyszombatot, majd 53:46-ra Pőstyént. Végül az ötödik helyen végzett.

SKK Somorja U14: Kovács Rebeka, Lopuchova Laura, Šimkovičová Gréta, Kovács Anna Liza, Bartalošová Michaela, Németh Emma Luca, Takács Dorina, Méhes Karin, Štefíková Zuzana, Kamenárová Sofia. Edzők: Tátoš Peter, Hlivák Dalibor

Címkék: somorja, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.