2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. Január 07. 18:42, péntek | Sport
Forrás: samorin.sk

Somorjai sport: felkészülés Olaszországban és a Magas-Tátrában

Somorjai sport: felkészülés Olaszországban és a Magas-Tátrában

Megkezdték téli felkészülési edzéseiket a somorjai Vívó Klub és a Gladiátor birkózóklub tagjai.

A kemény munka tavaly is meghozta gyümölcsét, a sportolók pedig gőzerővel készülnek a – remélhetőleg kevésbé hektikus – idei szezonra. A vívócsapat hat tagja Nagy József mesteredző vezetésével Olaszországba utazott, ahol részt vesznek egy négynapos nemzetközi edzőtárborban. A felkészülés Padovában zajlik, ahol tíz ország több, mint ötven vívója edz majd együtt.

Horváth István mesteredző vezetésével a somorjai kadét és diák birkózók Csorba-tón tartózkodnak. ,,Sajnos tavaly elmaradt a szokásos edzőtábor, de idén folytattuk a hagyományt. Egy hetet töltünk a Magas-Tátrában. Hétfőn minden vizes volt, mivel felmelegedés jött. A hét második felében azonban visszatért az igazi tél. Futunk, erősítünk, túrázunk, sífutunk. Remek ez az edzőtábor a versenyzők fizikai felépítéséhez,“ zárta le Horváth István.

Címkék: edzőtábor, somorja, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.